Bandázsoló gólyaláb

Bandázsoló gólyaláb.

Létra helyett festőknek, gipszkartonosoknak, villanyszerelőknek, gépészeti szerelőknek. Országos házhoz szállítás Magyarország egész területén futárszolgálattal.

 

 

Bandázsoló gólyaláb

Bandázsoló gólyaláb

Egy biztos. Át kell alakítani egy kicsit a megszokott komfort zónánkat a festő szakmánkban!  Aztán jóval gyorsabbak és hatékonyabbak leszünk. A megrendelő is meg a “főnök” is sokkal elégedettebb lesz! 

A gipszkarton bandázsoló, festő gólyaláb különböző méretekben kapható nálunk. 4-es, 5-ös, 6-os létra helyett lehet használni. 

Postai úton az ország bármely részébe futárral eljuttatjuk vagy Pest megyében, Pécelen az irodánkban személyesen átveheti. 

Bandázsoló, villanyszerelő gólyaláb árakról és a vásárlás menetéről érdeklődjön 06-30-958-2915 vagy info@avgroup.hu 

 

Hazai viszonylatban ezek a gólyaláb méretek fogynak.

Termékleírás: 24 – 40″ col  –  60,96 – 101,6 cm

 

Súlya: 7,67 kg.  Magassági állítási lehetősége: 60,96 cm – 101,6 cm-ig.

Könnyű és erős, prémium minőségű alumíniumötvözetből készülnek, az egyszerű mozgásért és a megnövelt tartósságért. 102 kg teherbírású. Kettős/dupla rugó a terhelés stabilitásáért. Csúszásgátló prémium minőségű gumitalp. A 3 állású saroktartó és az állítható lábpánt segíti, hogy minden cipőmérethez alkalmas legyen. A lábpánt és a saroktartó megakadályozza a láb mozgását minden irányba. A biztonságos és folyamatos használat érdekében cserélhető alkatrészek rendelhetők hozzá. Gyorsan összeszerelhető. Az összes kulcsfontosságú forgócsapot és csatlakozópontokat a nagyobb megbízhatóság érdekében rögzítse erősen.

 

Termékleírás: 18 – 30″ col  –  45,72 – 76,2 cm

 

Súlya: 7,67 kg. Magassági állítási lehetősége: 45,72 cm – 76,2 cm-ig.         

Könnyű és erős, prémium minőségű alumíniumötvözetből készülnek, az egyszerű mozgásért és a megnövelt tartósságért. 102 kg teherbírású. Kettős/dupla rugó a terhelés stabilitásáért. Csúszásgátló prémium minőségű gumitalp. A 3 állású saroktartó és az állítható lábpánt segíti, hogy minden cipőmérethez alkalmas legyen. A lábpánt és a saroktartó megakadályozza a láb mozgását minden irányba. A biztonságos és folyamatos használat érdekében cserélhető alkatrészek rendelhetők hozzá. Gyorsan összeszerelhető. Az összes kulcsfontosságú forgócsapot és csatlakozópontokat a nagyobb megbízhatóság érdekében rögzítse erősen.

 

 

 

Gipszkartonozó/festő gólyaláb mérettáblázat és árak: 2-es 3-as kategória készleten. Az inch váltószáma 2,54 cm. 

2018-as gólyaláb árak.

 

Méretek inch-benMéretek cm-ben           Bruttó árak  
1-es kategória: 15 - 2337,5 - 57,5         69.850 Ft
2-es kategória: 18 - 3045,72 - 76,2 76.200 Ft
3-es kategória: 24 - 4060,96 - 101,6  83.820 Ft
4-es kategória: 36 - 4891,44 - 121,92 rendelésre - érdeklődjön
5-ös kategória: 48 - 64121,92 - 153,6 rendelésre - érdeklődjön

 

 

Gólyaláb

Gólyaláb

 

Bandázsoló gólyaláb mellett forgalmazzuk a HOMAX Banjo típusú bandázsoló gépet is. Bővebben ITT olvashat!

A gólyaláb aktuális készletéről és a vásárlás menetéről érdeklődjön 06-30-958-2915 vagy info@avgroup.hu 

 

Gólyaláb

Gipszkartonozó gólyaláb különböző méretekben

Az Egyesült Államokban és Európában már évek óta igen népszerű gipszkartonozó segédeszköz a festő, gipszkartonozó szakmában. 

Szuper kiegészítő festőknek, gipszkartonosoknak, villanyszerelőknek, gépészeti szerelőknek egyaránt! 

Nagyon praktikus a gólyaláb!

A hagyományos falétrát simán elfelejthetjük ha megismerjük és megszokjuk mert ezzel a kiegészítővel sokkal hatékonyabban lehet dolgozni.

Egy hazánkban kapható jobb alumínium létra vagy állvány kerül közel annyiba mint ez a speciális kiegészítő.

A mérete 37,5 cm és 153,6 cm között állítható ami a 4-es, és 6-os létrának felel meg.

 

 

 

 

Másik népszerű termékünk a festő bandázsoló.   

38.100 Ft a bandázsológép a 2 db közdarabbal. A bandázsoló géphez természetesen jár a 2 db közdarab is amivel a gép kompatibilis lett a hazai fiba hálóra, papír szalagra és a teysa szalagokra is. 

A bandázsoló gépet raktáron tartjuk.

 

Ez a  hazai kolléga vásárolt tőlünk 2 db gólyalábat, bandázsolót és készített egy rövid videót munka közben. Még ugyan lassabb mint a kinti kollégák de így is gyorsabb mint létrával. Nagyon meg van elégedve a gólyalábbal és a bandázsolóval! Mindkét termékből készletet tartunk. 

 

 

Ez meg külföldi “hétköznapi” gólyaláb használat. Ők azért még gyorsabbak.

 


A különbséget a létra, és a gólyaláb között olyan mintha a régi Trabiból ülnénk át egy Mercedesbe. Nagyságrendekkel könnyebb, és egy idő után (mindenkinél más ez az idő) sokkal gyorsabb a munka. Aki használta már az kivétel nélkül jókat mondott róla. Egy jó festő kb. 2-3 nap alatt megtanul gipszkartonozó gólyalábon dolgozni. Volt olyan, aki a negyedik nap lépcsőn járkált a gólyalábbal. A mérete 45 és 100 cm közötti és állíthatóak ami a 4- es – 7- es létrának felel meg.  Nagyon fontos a fokozatos tanulás! Ha van módunk rá ne egyedül kezdjünk neki a tanulásnak legyen mellettünk egy kolléga ha mégis segítségre lenne szükségünk. A legkisebb magasságon dolgozzunk első, második nap vagy addig amíg biztonságosnak nem érezzük a járást vele.  A tanulást nagyban segíti, ha olyan kolléga, ismerős, eladó, forgalmazó van velünk, aki a gyakorlati tapasztalatait meg osztja velünk. Ha nincs ilyen segítségünk marad az internet, ott találni bőven információt. Ha valaki a létrázást napi szinten gyakorolja mint például a festők vagy gipszkarton szerelők, lényegesen hamarabb fog biztonsággal gólyán mozogni, mint pl egy villanyszerelő akik alkalomszerűen állnak létrán, esetleg nem nagyon közlekednek vele. Nagyon fontos, hogy mindig tartsuk szem előtt: nem a saját lábunkon állunk, hanem annak meghosszabbításán.

Nem véletlen ha körül nézzünk az internet segítségével a nagy világban, akkor azt látjuk hogy a nálunk használatos létra nem divat más országokban. Vagy gólyalábat, vagy fix létrát, vagy különböző állványt használnak. Valószínűleg nem azért mellőzik a hagyományos fa létrát, mert a saját munkájukat akarják ezzel megnehezíteni, és mind az idejüket és pénzüket kívánják ilyen módon pazarolni. Nagyon nagy segítség lehet a gipszkartonozó – festő gólyaláb a gipszkartonozás utáni glettelésben, festésben, villanyszerelésben!!

 

Néhány videó  a YOUTUBE-ról.

Egyszerű hétköznap egy festő életében. Ők már megszokták a gólyalábat és sokkal gyorsabbak és hatékonyabbak mint a létra!!

 

Érdekes videó!

A gólyalábas és a létrás kolléga is tud együtt dolgozni!!

 

 

 

Hozzászólások lezárva.