Menu
info@gipszkartonok.info.hu
Menu

Bandázsoló pisztoly

Bandázsoló pisztoly 

Vadonatúj termék. Fiba bandázsoló pisztoly. Ára 21.590 Ft. 

Aktuális készletről érdeklődjön telefonon. 06-30-958-2915 vagy – info@avgroup.hu

Ez a bandázsoló pisztoly alkalmas gipszkarton lapok csatlakozásának illetve a belső sarkoknak a bandázs szalagozására. 2 méretű dobbal rendelkezik. Nagyon erős és masszív pisztoly. Meggyorsítja  a gipszkarton fal bandázsolását.

A kék belső dobra lehet rátenni a FIBA hálót míg a a fekete dob alkalmas minden TEYSA szalag használatára így remekül lehet alkalmazni csomagolástechnikára is. A külső fekete dobot egyszerűen lehet lepattintani a kékről. 

A sárga penge védőt ha levesszük akkor alatta egy penge van ami az “elsütő billentyű meghúzásával elvágja a szalagot. Nagyon egyszerű a szalagok befűzése, könnyű a bandázsoló még a szalaggal együtt is.

És most jön a lényeg.   A piros gomb lenyomásával előrenyúlik a görgő ami a bandázsolót alkalmassá teszi a sarkok szalagozására!

A pisztoly anyaga nagyon stabil és minden eleme minőségi. Nem “nyeklik nyaklik” a kezünkben és egyik része sem “kotyog”. Erős kis pisztoly. 

A gipszkarton bandázsoló pisztoly és gólyaláb aktuális készletről és a vásárlás menetéről telefonon vagy email- ben érdeklődjön. 06-30-958-2915 vagy info@avgroup.hu   Ezeket a termékeket az AV Group Hungary Kft forgalmazza és csak a péceli irodánkban vehetők át személyesen vagy DPD futárral küldjük a megadott szállítási címre.  

Bandázsoló pisztoly
Bandázsoló pisztoly