Baumit poranyagok

Baumit poranyagok Budapesten

 

Baumit poranyagok

 

Baumit poranyagok = MINŐSÉG! 

Esztrich – Baumit falazóhabarcs – Baumit ProfiContact ragasztó – Baumit DuoContact ragasztó – Baumit GV 25 gépi vakolat – Baumit Uniputz UNI vakolat – Baumit Nivello Quattró aljzatkiegyenlítő. A legkiválóbb minőségű aljzatképző zsákos poranyagok.

 

Valós készlettel rendelkező gipszkarton, kazettás álmennyezet és szigetelőanyag szakáruház vagyunk de kérjük, hogy az aktuális készletről érdeklődjön a kolléganőnél telefonon 06-70-683-3330. Javasoljuk, hogy a nyitvatartási idő vége előtt legalább fél órával jöjjön be hozzánk, hogy az anyagkiadás zökkenőmentes legyen.

Gipszkarton árak ITTSzigetelőanyag árak ITTKazettás álmennyezet árak ITT

 

Telephelyeink címei és elérhetőségeik.

Telephelyeink Készlet ellenőrzés!Email-árajánlatkérés
Budapest 9. és 4. kerület06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Győr, Keszthely, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Pécs, Székesfehérvár06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu

 

Baumit poranyagok AKÁR HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL! Be sem kell jönnie, csak rendeljen és mi visszük! Fizetés akár a helyszínen, a termék átvételekor! Kivitelezőket, viszonteladókat is ki tudunk szolgálni raktárról, vagy helyszínre szállítással, rövid határidőre!

 

Baumit poranyagok Budapesten és 7 vidéki telepünkön.

A Baumit tartós és jó minőségű vakolt felületek készítését garantálja, a mész-cement vakolatoktól a glettelést nem igénylő, gipszes vakolatokon át a klímaszabályozó hatást is biztosító meszes vakolatokig a a Baumit poranyagok.

Baumit aljzatkiegyenlítők

Baumit Nivello Quattro

Meglévő vagy új aljzatbetonok, esztrichek kisebb-nagyobb egyenetlenségeinek és hibáinak javítására szolgáló önterülő anyagok, melyek tökéletes, sík fogadófelületet biztosítanak a végleges burkolatok számára.

 

Baumit esztrichek

Baumit esztrich

Baumit esztrich

Cementkötésű aljzatképző anyagok, melyek megfelelően szilárd fogadófelületet képeznek a padlóburkolatok számára. Padlófűtés esetén is alkalmazhatók. Burkolatlanul, látszó felület képzésre nem alkalmasak.

 

Baumit önterülő esztrichek

Baumit esztrich

Baumit esztrich

Gipszes kötőanyagú, csak beltérben alkalmazható padlóaljzatok. Padlófűtés esetén is alkalmazhatók. Burkolatlanul, látszó felület képzésre nem alkalmasak.

A hagyományos esztrichekhez képest bedolgozásuk gyorsabb és egyszerűbb.

 

Baumit gépi alap vakolatok – GV 25
Baumit GV 25

Baumit GV 25

Jó páraáteresztő, egyrétegű beltéri mészcement gépi vakolat. Olyan alapvakolatok, melyek speciális adalékszereiknek köszönhetően hagyományos vakológéppel hordhatóak fel. Alkalmazásukkal a kivitelezés jelentősen felgyorsulhat és egyszerűsödhet

Kiszerelés:40 kg/zsák

Anyagszükséglet: kb. 13 kg/m2/ cm

Baumit finom vakolatok

Baumit Uniputz

Olyan (jellemzően mész-cement kötőanyagú) finomabb szemcse-összetételű, kézi vakolatok, melyek az alapvakolatok felületét teszik alkalmassá a végső felületképzés (pl. festés, tapétázás) fogadására.

 

Baumit rögzítő tapasz – (Baumit HaftMörtel)

Baumit Haftmörtel

Cementbázisú por alakú ragasztó ásványi hőszigetelő lemezek ragasztásához, kiegyenlítéséhez, tapaszolásához, valamint a Baumit Üvegszövet háló beágyazásához. Tapaszként is alkalmas ásványi vakolatrendszerekhez.

Kiszerelés: 25 kg/ zsák

Anyagszükséglet:  kb. 5 kg/m2 ragasztásnál,

                              kb. 3- 4 kg/ m2 glettelésnél

Hozzászólások lezárva.