Menu
info@gipszkartonok.info.hu
Menu

Esztrich beton

Esztrich beton. Beton javításra, padlófűtéshez is kitűnő beton.

A legáltalánosabban és a legegyszerűbben használható zsákos beton. Előkevert így nem kell más a betonozáshoz mint 1 vödör víz és egy másik vödör amiben a keverést végezzük.Nagyon jó kis beton felületet kapunk. Nem kell betonkeverővel bajlódnunk egy kis beton javítással. Bármiért is kell feltörni a betont, legyen ez víz, gáz, fűtés átalakítás ezzel az esztrich beton gyors megoldás a beton javításra.

Esztrich beton
Esztrich beton
Az Estrich ZE20 otthoni, napi használatra készült. Gyárilag előkevert termék, melyet az építkezés helyszínén – közvetlenül a felhasználás előtt – vízzel kell összekeverni. Cement kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékot tartalmaz.

Alkalmazási terület:
Az LB-KNAUF ZE 20 esztrich beton alkalmas önálló aljzatok készítésére úsztatott esztrich formájában, padlófűtések beágyazására, vagy az alapfelülettel érintkező kontakt esztrichként.

Esztrich beton  erősségei:

  • Kiváló bedolgozhatósági tulajdonságú
  • Extra magas szilárdságú
  • Ipari igénybevételre is alkalmas

 

Az Estrich ZE50 egy erősebb száraz beton, cementesztrich. Gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni. Cement kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és speciális adalékokat tartalmaz. Kiváló bedolgozhatóságú, extra magas szilárdságú, így alkalmas akár ipari rendeltetésű aljzatok készítésére az alapfelülettel közvetlenül érintkező (kontakt) esztrichként. Kül- és beltérben egyaránt alkalmazható.

 

A termék típusa Esztrich
Alkalmazási terület Beltéri felhasználás
Gyártó LB-Knauf
Vakolat / esztrich / habarcs színe Szürke
Vakolat / esztrich / habarcs súlya 40 kg
Bruttó tömeg 40.3 kg / zsák

Valós készlettel rendelkező gipszkarton, kazettás álmennyezet és szigetelőanyag szakáruház vagyunk de kérjük, hogy az aktuális készletről érdeklődjön a kolléganőnél telefonon 06-70-683-3330. Javasoljuk, hogy a nyitvatartási idő vége előtt legalább fél órával jöjjön be hozzánk, hogy az anyagkiadás zökkenőmentes legyen.

Rengeteg gipszkarton, szigetelőanyag, kazettás álmennyezet raktárkészleten!

Termékeink: gipszkarton és kazettás álmennyezeti rendszerek, szigetelőanyagok hő-, hang, vízszigetelés, homlokzati szigetelő vakolatok. Hanggátló, tűzgátló, normál, impregnált, hajlítható, akusztikai gipszkartonok, reviziós ajtók fémből, műanyagból és alumíniumból, tűzgátló ajtók, ytong téglák, OSB lapok, LB Knauf anyagok, Mapei termékek, folyékony és kátránypapíros vízszigetelő anyagok, kőzetgyapot és üveggyapot szigetelőanyagok gipszkarton falba hangszigetelésnek, tetőtérbe hőszigetelésként, beton alá lépés és kopogás csillapításra, homlokzatra, könnyűszerkezetes faházhoz, pincékhez, víz és gázcsövekhez.

 

Gipszkarton árak ITTSzigetelőanyag árak ITTKazettás álmennyezet árak ITT

 

Telephelyeink címe, és elérhetőségeik.

Telephelyeink Készlet ellenőrzés!Email-árajánlatkérés
Budapest 9. és 4. kerület06-70-683-3330
06-70-522-8468
info@gipszkartonok.info.hu
Győr, Keszthely, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Kecskemét06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu