Bandázsoló

Gipszkarton bandázsoló. Egyszerű kis szerszám ami meggyorsítja a munkát. Kitűnő anyagból készült, végtelenül egyszerű a használata , talán ezért lett  nagyon népszerű most már hazánkban is. Ha megszokjuk a használatát akkor órákat lehet spórolni egy munkán. Nagyon hamar visszahozza az árát. Aktuális készletről érdeklődjön telefonon. 06-30-958-2915 vagy – info@avgroup.hu

Bandázsoló - Homax banjo 6500
Bandázsoló – Homax banjo 6500

Homax Banjo 6500
Homax Banjo 6500

Bandázsoló - Homax banjo 6500
Bandázsoló – Homax banjo 6500

Homax banjo 6500  bandázsoló AKCIÓ! Ára bruttó 40.640 Ft Ebben az árban benne van a 2 közdarab is!!!!

Figyelem! 2 nagyon fontos és praktikus dolgot, “fejlesztést ” sikerült megoldanunk a bandázsolónál.

Önállóan ez a gép nem kompatibilis egyik hatzai bandázs szalaggal sem. Viszont sikerült “kitalálnunk” azt, hogy hogyan lehet minden hazai 50 mm-es szélességű szalaggal használni sőt még az üvegszálas hézagerősítő szalaggal is minimális átalakítással, Ami még fontosabb hamarosan megoldjuk a sarok görgő hazai gyártását is. Ez eddig gondot okozott mert ez az elem majdnem annyiba került mint maga a gép. Ezt mi is sokalltuk ezért agyaltunk a megoldáson.  Mindkét változásról a honlapjainkon és a facebook oldalunkon bemutató videót teszünk közzé hamarosan. 

Néhány információ a bandázsolóról.

  • üres bandázsoló  súlya: 0,8 kg

  • glettanyag töltő kapacitás: kb. 2 liter – javasoljuk a kész glettet de saját keverésű anyag is tökéletes

  • bandázsszalag típusok amivel használható: papírszalag, fiba háló, üvegszálas hézagerősítő szalag. 

  • 50 mm széles tekercsekkel kompatibilis

2018 – gipszkarton bandázsoló AKCIÓ! Ára bruttó 40.640 Ft A bandázsolót és a gólyalábakat készleten tarjuk! 

Ez a bandázsoló gép gyári állapotában nem kompatibilis a hazai bandázsszalagokkal, nem tudtuk a hazai szalagokkal használni, így készíttettünk hozzá 2 olyan toldót/közdarabot amit egyszerűen lehet csatlakoztatni a géphez. Ezzel kompatibilis lett minden hazai forgalomban lévő szalagra. Fiba háló, papírszalag, teysa szalagokra jó, mind szaladnak rajta.

Bármilyen glettanyaggal használható. Készre kevert glettel, pl Siniat Nida Effekt, Rigips Promix Mega, Knauf Sheetrock, Polifarbe Platinum.  A hézagolás során bármely a SINIAT, KNAUF, vagy RIGIPS által gyártott zsákos hézagoló gletteket, gipszeket bátran használhatjuk. Minőségük egyformán kitűnő. A bandázsoló gép elején 4 állítási lehetőség van,ezzel állíthatja be hogy mennyi anyagot adagoljon a szalaghoz. A szalag felhordása után természetesen  el kell húzni a feleslleges glettet majd a száradás után természetesen igény szerint 1x vagy 2x glettelni kell. Ez a gép csak a bandázsoló szalag felhordásában segít sokat de a glettelést nem hagyhatjuk ki. A felhasznált glettanyag mennyisége a “csuklótól” és a keverési szokásoktól is nagyban függ.

A bandázsoló géphez természetesen jár a 2 db közdarab is! Ezzel kompatibilis lesz a hazai forgalmazású FIBA szalagra, TEYSA szalagra, papír fugafedő szalagra is!

A gipszkarton bandázsoló  és gólyaláb aktuális készletről és a vásárlás menetéről telefonon vagy email- ben érdeklődjön. 06-30-958-2915 vagy info@avgroup.hu   Ezeket a termékeket az AV Group Hungary Kft forgalmazza és csak a péceli irodánkban vehetők át személyesen vagy DPD futárral küldjük a megadott szállítási címre.

Így kell feltölteni és így működik munka közben.

A legegyszerűbb bandázs szalagot behúzó készülék. A hézagoló gipsz adagolását maga a bandázs szalag végzi, miközben áthalad a tartályon. Könnyen tisztán tartható, és nagyon strapabíró szerkezet. Nagyon sok időt és energiát tudunk vele spórolni.  Az a helyzet, hogy gyorsulnunk, fejlődnünk kell ebben a szakmában is. Nem tudunk mást csinálni. Kimegyünk már külföldre dolgozni, de rácsodálkozunk a “technikára”! 

A gipszkarton bandázsoló postai úton az ország bármely részébe eljuttatjuk vagy Pest megyében, Pécelen az irodánkban személyesen átveheti. A  homax banjo 6500 típusú bandázsoló “gép” egyszerű szerkezet könnyen tisztán tartható! Akciós ár  40.640  Ft. Országos házhoz szállítás Magyarország egész területén futárszolgálattal.

Aktuális készletről és a vásárlás menetéről érdeklődjön 06-30-958-2915 vagy info@avgroup.hu 

gipszkarton bandázsoló
gipszkarton bandázsoló

Gipszkarton bandázsoló  –  homax banjo 6500

Itt van egy egyszerű szerkezet ami  meggyorsítja a munkát és a gólyalábbal együtt órákat lehet ráverni a létrára, glettvasra, spaklira. 

 

Gólyalábról bővebben.

http://gipszkartonarak.hu/gipszkartonozo-golyalab/

Ennek a szerszámnak egyszerűen csak előnye van. Szemben a hagyományos glettvas –  spaklis bandázsolással, ami több munkafázisból áll, itt egy lépésben elvégezzük a szalag beágyazását a glettbe, lehúzzuk a felesleges glettanyagot és kész vagyunk. Ezzel a szerszámmal radikálisan lecsökken a bandázsolásra fordított munkaórák száma. A szerszámot használhatjuk száradó, kézzel kevert glettel és vödrös kész glettel, papírszalaggal, fiba hálóval illetve teysa szalagokkal. A szerszámot munka után egyszerűen vízzel mossuk el.

Egy biztos. Át kell alakítani egy kicsit a megszokott komfort zónánkat a szakmánkban! Aztán sokkal gyorsabbak és hatékonyabbak leszünk. A megrendelő is meg a “főnök” is sokkal elégedettebb lesz! 

Valahogy így lehet dolgozni a gipszkarton bandázsolóval természetesen gólyalábon! Ezek együtt érvényesülnek. Ezek nem színészek hanem melósok. Érdemes ránézni. 

Nagyon gyors a kolléga a bandázsolóval! 

https://www.youtube.com/watch?v=HriKOf4aMZk

Nagyon gyorsan lehet vele melózni. Biztos itt is sokat segít a gyakorlás, hogy benne van a kezében a mozdulat. És természetesen itt is gólyaláb van a palin!

 

 

Ő egy hazai kolléga aki vásárolt tőlünk Homax Banjo gipszkarton bandázsoló gépet és gólyalábat is. A kettő együtt szerinte brutál gyors. Ezen a videón az első lépéseit teszi meg. Azóta sokkal gyorsabb lett.

 

Itt pedig a fejrész multifunkciós így egy mozdulattal lehet dolgozni a bandázsolóval a sarokban is! Nagyon jó kis gép. Ebből is hamarosan tudnak vásárolni nálunk!

Ő A LEGÚJABB TERMÉKÜNK!  A ” NAGY TESTVÉR” bandázsoló ára bruttó 88.900 Ft 

Megérkezett a “nagytestvér” bandázsoló. Nagyobb tartállyal, cserélhető/fordítható sarok fejjel. Egy mozdulattal megfordítható a fej és mehet a szalag a sarokba is. Nagyon praktikus szerkezet és a kivitelezők szerint nagyon meggyorsítja, megkönnyíti a munkát a sarkokban!!!. Mindent tud ami kell a gyors munkához. A gépet forgalmazzuk, átvehető személyesen vagy küldjük futárral.

Egy remek bemutató videó a bandázsoló gép használatáról. Nagyon meggyőző. Végtelenül leegyszerűsíti a bandázsolás folyamatát és rengeteg idő takaríthatunk meg amit más munkafolyamatra használhatunk.