gipszkarton bandázsoló

Gipszkarton bandázsoló –  homax banjo 6500

 

Aktuális készletről érdeklődjön telefonon. Ez a leggyorsabb! 06-30-958-2915

 

2018 – gipszkarton bandázsoló AKCIÓ! 

A bandázsoló géphez természetesen jár a 2 db közdarab is!  32.500 Ft a bandázsológép a 2 db közdarabbal. Ezzel kompatibilis lesz a hazai forgalmazású FIBA szalagra, TEYSA szalagra, papír fugafedő szalagra is!

A gipszkarton bandázsoló  és gólyaláb aktuális készletről és a vásárlás menetéről ezen a számon és email- ben érdeklődjön 06-30-958-2915 vagy info@avgroup.hu   Ezek a termékek péceli irodánkban vehetők át személyesen vagy DPD futárral küldjük.

 

Figyelem!!

Mivel nagy volt az érdeklődés a forgalmazott festő bandázsoló gépünkre így készíttettünk hozzá 2 olyan toldót/közdarabot amit egyszerűen lehet csatlakoztatni a géphez. Ezzel kompatibilis lett minden hazai forgalomban lévő szalagra. Fiba háló, papírszalag, teysa szalagokra jó, mind szaladnak rajta. Az üvegszálas szalagra egy kicsit át kell alakítani a bandázsolót. 

 

A legegyszerűbb bandázs szalagot behúzó készülék. A hézagoló gipsz adagolását maga a bandázs szalag végzi, miközben áthalad a tartályon. Könnyen tisztán tartható, és nagyon strapabíró szerkezet. Nagyon sok időt és energiát tudunk vele spórolni.  Az a helyzet, hogy gyorsulnunk, fejlődnünk kell ebben a szakmában is. Nem tudunk mást csinálni. Kimegyünk már külföldre dolgozni, de rácsodálkozunk a “technikára”! 

 

A gipszkarton bandázsoló már kapható nálunk! Postai úton az ország bármely részébe eljuttatjuk vagy Pest megyében, Pécelen az irodánkban személyesen átveheti. A  homax banjo 6500 típusú bandázsoló “gép” egyszerű szerkezet könnyen tisztán tartható! Akciós ár  32.500 Ft. Országos házhoz szállítás Magyarország egész területén futárszolgálattal.

 

Aktuális készletről és a vásárlás menetéről érdeklődjön 06-30-958-2915 vagy info@avgroup.hu 

 

gipszkarton bandázsoló

gipszkarton bandázsoló

Gipszkarton bandázsoló  –  homax banjo 6500

Itt van egy egyszerű szerkezet ami  meggyorsítja a munkát és a gólyalábbal együtt órákat lehet ráverni a létrára, glettvasra, spaklira. 

 

Gólyalábról bővebben.

http://gipszkartonarak.hu/gipszkartonozo-golyalab/

Ennek a szerszámnak egyszerűen csak előnye van. Szemben a hagyományos glettvas –  spaklis bandázsolással, ami több munkafázisból áll, itt egy lépésben elvégezzük a szalag beágyazását a glettbe. Ezzel a szerszámmal radikálisan lecsökken a bandázsolásra fordított munkaórák száma. A szerszámot használhatjuk száradó glettel és papírszalaggal, illetve hagyományos gipszel és üvegszövet bandázs szalaggal isAz utóbbinál egy apró átalakítással oldjuk meg a bandázs szalag helyét. A szerszámot munka után egyszerűen vízzel mossuk el.

 

Egy biztos. Át kell alakítani egy kicsit a megszokott komfort zónánkat a szakmánkban! Aztán sokkal gyorsabbak és hatékonyabbak leszünk. A megrendelő is meg a “főnök” is sokkal elégedettebb lesz! 

Valahogy így lehet dolgozni a gipszkarton bandázsoló – val természetesen gólyalábon! Ezek együtt érvényesülnek. Ezek nem színészek hanem melósok. Érdemes ránézni. 

 

Így kell feltölteni és így működik munka közben.

 

 

Nagyon gyors a kolléga a bandázsolóval!

 

 

Nagyon gyorsan lehet vele melózni. Biztos itt is sokat segít a gyakorlás, hogy benne van a kezében a mozdulat. És természetesen itt is gólyaláb van a palin!

 

 

Ez egy hazai kolléga aki vásárolt tőlünk Homax Banjo gipszkarton bandázsoló gépet és gólyalábat is. A kettő együtt szerinte brutál gyors. Ezen a videón az első lépéseit teszi meg. Azóta sokkal gyorsabb lett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások lezárva.