info@gipszkartonok.info.hu

Gipszkarton és szigetelőanyag házhoz szállítás, fuvarozás

Gipszkarton és szigetelőanyag házhoz szállítás, fuvarozás olcsón és gyorsan!!

 

Gipszkarton és szigetelőanyag házhoz szállítás, fuvarozás olcsón és gyorsan!!
Gipszkarton és szigetelőanyag házhoz szállítás, fuvarozás olcsón és gyorsan!!
Van nálunk minden fajta gipszkarton! Normál, tűzgátló, impregnált, tűzgátló impregnált, perforált, hajlítható, hanggátló gipszkarton lapok, gipszrost lapok.

Alkalmazhatók előtétfalba, válaszfalba, tetőtérbe, álmennyezetnek és száraz padlónak. Természetesen rendszerben vannak az anyagok.

Szigetelőanyagból van 3 fajta. Kőzetgyapot, üveggyapot és polisztirol. Használhatja őket hőszigetelésnek, hangszigetelésnek. Tetőtérbe, beton alá, gipszkarton falba, homlokzatra egyaránt. 

Gipszkarton és szigetelőanyag házhoz szállítás, fuvarozás. 

A következő telephelyekről tudunk Önöknek segíteni a gipszkarton kazettás álmennyezet és szigetelőanyag szállításában. 

Raktáraink: Budapest 9. és 4. kerület. Vidéki telephelyek: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza, Győr. Kérjük, hogy a nyitvatartási idő vége előtt legalább fél órával jöjjön be hozzánk, hogy az anyagkiadás gyors legyen!

 

Gipszkarton, kazettás álmennyezet és szigetelőanyag telephelyeink telefonszáma.

Telephelyeink Készlet ellenőrzés!Email-árajánlatkérés
Budapest 9. és 4. kerület06-70-683-3330
06-70-522-8468
info@gipszkartonok.info.hu
Győr, Keszthely, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Kecskemét06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu

 

Árajánlatkérés email-ben

Árajánlatkérő adatai 

Gipszkarton árak ITT.  Szigetelőanyag árak ITT

 

Gipszkarton és szigetelőanyag házhoz szállítás, fuvarozás olcsón és gyorsan!!

Ne kínlódjon a tető csomagtartóval az utánfutó vagy autó bérléssel és a szomszédot vagy a barátot is hagyjuk békén!  A gipszkarton lapok nagy súlyúak így nem egyszerű a szállításuk. Mi ebben segítünk. Gyorsan és olcsón  szállítjuk házhoz Önnek a gipszkarton és a szigetelőanyagot. Néhány ezer forintból házhoz szállítható a gipszkarton és szigetelőanyag illetve a fuvardíj az anyag mennyiségétől is függ és megbeszélés tárgyát képezi!

 

Valós raktárkészlettel rendelkező gipszkarton, álmennyezet és szigetelőanyag SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház. Ha kíváncsi a  rendelni kívánt termékek árára és annak fuvardíjára akkor nálunk azt azonnal megkapja. Önnek nem kell kitöltögetnie egész oldalakat, hogy majd megtudja az árakat hanem kolléganőnk már nézi is a számítógépen. Ez előnyünkre szóljon. Egy telefonhívást megérünk. 06-70-683-330

fuvarozás - ponyvás autó
Gipszkarton és szigetelőanyag házhoz szállítás, fuvarozás

 

 

Gipszkarton és szigetelőanyag házhoz szállítás, fuvarozás árak Budapesten és vidéken. Tonnák és köbméterek. Nem gond. Megfelelő autóval szállítunk házhoz. Egyeztessünk telefonon és számíthat ránk!

Az a helyzet, hogy a gipszkarton és szigetelőanyag házhoz szállítás, fuvarozás szakmában vagy tonnákat vagy köbmétereket kell szállítani. Persze ez is csak féligazság.

Amennyiben van időnk akkor gyűjtőfuvart szervezünk 3 – 4 “kicsinek” és a fuvardíj ennek megfelelően változhat!

 

 

 

Amikor csak egy gipszkarton előtétfalat vagy válaszfalat kell építenünk akkor nem tudjuk megtölteni a legkisebb 1,5 tonnás autót sem. Különösen akkor, ha adj uram isten azonnal kell az anyag mert “beesett” mondjuk a kivitelező vagy pénteken jutott az eszembe, hogy nincsen elég gipszkarton és szigetelőanyag. Az autónak tök üresen kellene elindulnia. Ilyenkor vannak a bajok a fuvarozással. Viszont tudunk úgy segíteni, hogy ha van időnk, akkor gyűjtőfuvarral is ki tudjuk küldeni az anyagot és így jóval olcsóbb lehet a Gipszkarton és szigetelőanyag házhoz szállítás, fuvarozás. Hívjon és egyeztessünk. 06-70-683-3330

 

Gipszkarton és szigetelőanyag házhoz szállítás, fuvarozás. Raktáraink tele vannak gipszkartonnal. szigetelőanyaggal, kazettás álmennyezettel.