Gipszkarton kivitelezők Budapesten

Gipszkarton kivitelezők Budapesten

A munkánk során nagyon sok kivitelező kolléga jár hozzánk vásárolni. Amennyiben szükségük van gipszkartonos vagy festő kollégák segítségére akkor szívesen segítünk Önöknek egy telefonszámmal. Mi az anyag értékesítésben vagyunk érdekeltek ezért a kivitelező kollégával történő egyeztetés az Önök kettőjük kapcsolata lesz. Hívjon és mi segítünk önnek egy kivitelezői telefonszámmal.

Önök egyeztethetnek a gipszkartonos kollégával mindenben. Ilyen lehet a gipszkartonozáshoz szervesen tartozó hangszigetelés vagy hőszigetelés is. Ezek a tapasztalt gipszkartonosok készítenek előtétfalat, válaszfalat, álmennyezetet, gipszkartonból egyedi polcokat, polcrendszereket, rejtett világítást vagy akár kazettás álmennyezetet is. Amennyiben egyeztették a falak méreteit, akkor már mi is biztonsággal tudunk árajánlatot adni Önöknek. Kérésre a kollégák referencia képeket küldenek a gipszkartonos, festő vagy szigetelő munkájukról. Gipszkartonozó, szigetelő és szobafestő kollégáinkat hívja bizalommal.

 

Néhány kép a gipszkarton kivitelezők munkáiról.

Tetőtér ferde sík, gipszkartonozása normál vagy tűzgátló gipszkartonnal, Rockwool Deltarock és Multirock kőzetgyapottal hőszigetelve és Rockwool Airrock kőzetgyapottal hangszigetelve. gletteléssel és festéssel.

Gipszkarton kivitelezők Budapesten
Gipszkarton kivitelezők Budapesten

Gipszkarton kivitelezők Budapesten
Gipszkarton kivitelezők Budapesten

Gipszkarton kivitelezők Budapesten

Az elmúlt évek legnagyobb problémája a zajártalom. Amikor otthon vagyunk, természetesen nem vágyunk másra csak csendre és nyugalomra. Gipszkarton előtétfal, válaszfal készítése profilvázzal, Rockwool kőzetgyapottal hőszigetelve vagy hangszigetelve. Rockwool Airrock kőzetgyapot termékcsalád 4 féle testsűrűséggel 5 cm-es vastagságtól. Ez a megoldás a problémánkra. Nagyon hamar elkészülhet a gipszkartonfal hangszigeteléssel, nem jár kosszal és nagyon hatékony. Akár 45-52 decibelt is megfoghatunk ezzel a rendszerrel. A hangszigetelést a gipszkarton kivitelezők rutinból megcsinálják.

gipszkarton-válaszfal gipszkarton előtétfal - szigeteléssel gipszkarton előtétfal glettelés

 

Gipszkartonból készített álmennyezet.

Az új gipszkarton mennyezetet az eredetihez képest leengedheti 3 cm-től akár több méterig, lézeres szintezővel kimérve, gipszkarton profil vázzal, direktfüggesztő vagy gipszkarton pálca segítségével.

Az eredeti mennyezet magasságát tetszés szerint változtathatja meg gipszkarton mennyezet készítéssel és így jelentősen csökkentheti ezáltal a fűtendő vagy hűtendő légköbmétert s így energiát és pénzt takaríthat meg azonnal, ahogy elkészült a mennyezet.

gipszkarton álmennyezetek függesztett gipszkarton 1 kazettás álmennyezet

Dekorációs célokra is használhatjuk a gipszkartont. Minden felület dobozolható gipszkartonnal, gyönyörű, egyedi, exkluzív rejtett világításokat és polcrendszereket tudnak készíteni gipszkartonból az ügyes kezű gipszkarton szerelők.