info@gipszkartonok.info.hu

Gipszkarton kivitelezők

Gipszkarton kivitelezők, gipszkartonosok

 

Gipszkarton kivitelezők

Gipszkarton kivitelezők

Gipszkarton kivitelezők, gipszkartonosok. 

Olcsó, gyorsan elkészíthető, ugyanakkor megbízható falakat szeretne otthonába?  Van egy nagyszerű ötletünk: a gipszkartonozás a legjobb megoldás az Ön számára, hiszen ez az építőanyag egy költséghatékony alternatívát kínál a házfelújítások során, így még többet spórolhat egyéb dolgokra, így például családi programokra. 

Amennyiben gipszkartonosra, kivitelezőre van szüksége akkor szóljon és segítünk egy kiajánlással.

Hívjon fel és segítünk egy gipszkartnos, festő kivitelező kolléga kiajánlásával.

Ők mielőbb egyedi ajánlatot adnak Önnek, amellyel maradéktalanul elégedett lesz!

 

Üdvözöljük Önöket raktárainkban! Nem webáruház vagyunk, hanem valós raktárkészlettel rendelkező gipszkarton, kazettás álmennyezet és szigetelőanyag szakáruház. Az anyagokat raktárkészleten tartjuk, így azonnal megvásárolhatóak. Ha aktuális raktárkészletre vagy gipszkarton árakra kíváncsi akkor hívjon telefonon és mi azonnal segítünk. 06-70-683-3330.

Gipszkarton rendszerekre, projektekre rövid időn belül írásban is megküldjük az árajánlatunkat. Homlokzati hőszigetelő rendszereknél küldje el a választott anyag típust/gyártót, fal méreteket, szigetelőanyag vastagságot, hálós élvédő és az indítóprofil felmérését és küldünk rá rendszer árajánlatot. Kivitelezéseket és projekteket is ki tudunk szolgálni készletről!!

Gipszkarton árak ITTSzigetelőanyag árak ITTKazettás álmennyezet árak ITT

  

Javasoljuk, hogy a nyitvatartási idő vége előtt legalább fél órával jöjjön be hozzánk, hogy az anyagkiadás zökkenőmentes legyen.

Telephelyeink Készlet ellenőrzés!Email-árajánlatkérés
Budapest 9. és 4. kerület06-70-683-3330
06-70-522-8468
info@gipszkartonok.info.hu
Győr, Keszthely, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Kecskemét06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu

 

ÓRIÁSI GIPSZKARTON RAKTÁRKÉSZLET BUDAPESTEN! Gipszkarton kivitelezők árak. Kivitelezői árakért kérem érdeklődjön. Kérjen árajánlatot. A LEGJOBBAT KAPJA!!!!!

 

Magyarországon egyre nagyobb körben válik ismertté a gipszkarton, mint építőanyag. Mind több tervező, építész, beruházó és gipszkarton kivitelező ismeri meg azt a lehetőséget, amelyet e rendszer kínál, mind műszakilag, mind építészetileg és nem utolsó sorban gazdaságilag. Manapság már nem jelent nehézséget egy gipszkarton kivitelezőnek, ha boltívet vagy esetleg kupolát kell megalkotni ezekből az építőlemezekből. A szárazépítészetben igyekszünk minden igényt kielégíteni, minden részletre kidolgozni a lehető legjobb esztétikai és műszaki megoldást.

A korszerű építés alapelvei között meghatározó szempont, hogy az építési folyamatok döntő többsége ne az építési helyen, hanem iparszerű körülmények között, magasan szervezett üzemekben, magas színvonalon történjen. Az építési helyen gyors, könnyen és jól szervezhető szerelési tevékenység folyjék. A beépítésre kerülő szerkezetek komplettsége szintúgy döntő. Az építésszerelési munka minden eleme úgy álljon rendelkezésre, hogy a leggyorsabb és a leghatékonyabb munkavégzést tegyék lehetővé a legváltozatosabb szerkezeti megoldások esetén is. 

A gipszkarton rendszerek ezeknek a követelményeknek úgy tesznek eleget, hogy anyagtulajdonságaik révén egyéb fontos épületfizikai követelményt is kielégítenek. A rendszerek magukba foglalják a beépítéshez szükséges tartó- és a vázszerkezetet, a függesztő-, rögzítő- és kötőelemeket, továbbá minden kiegészítő és kapcsoló elemet, mely más épületszerkezetekhez való kapcsolat kialakítását, valamint berendezések és szerelvények elhelyezését és biztonságos rögzítését lehetővé teszik. A korszerű építési követelmények kielégítésének ilyen szintje tette lehetővé a gipszkarton szerkezeti rendszerek széles körű elterjedését a magasépítés minden területén. 

Megfelelő gipszkarton kivitelezők segítségével formai gazdagságot, modernséget csempészhet lakásába. A sík falak térbeli megtörésével rejtett világítás beépítésével megváltoztathatja lakása hangulatát. Csodálatos dolgokat lehet készíteni gipszkartonból! 

A gipsz, mint építőanyag 

A gipsz alapanyaga a természetben, kristályos alakban előforduló, vegyileg kötött vizet tartalmazó kalcium-szulfát, amelyet porrá őrölve forgókemencében kiégetnek. 

A hevítés során víztartalmát elveszíti, ha azonban ismét vizet kap, újfent gipszkővé alakul. 

Az építési gipsz jellemzői: 

 • Szemcseméret
 • Kötési idő
 • Terülési idő
 • Kenhetőségi idő

Az építési gipsz és gipszkarton egyéb tulajdonságai:

 • A gipsz olyan természetes anyag, amely építésbiológiailag kifogástalan, illat-semleges, nem mérgező és környezetbarát. A belőle készült lemezek meleg tapintásúak, jó komfortérzetet biztosítanak.
 • Sok kis pórusa szükség esetén felveszi a nedvességet, túl száraz levegőnél visszapárologtatja a helyiségbe, biztosítva a kellemes klímát.
 • A gipsz nem éghető anyag.

A gipszkarton legfőbb alkalmazási területei: 

 • Válaszfalak, térelválasztó szerkezetek, alkalmazásuk itt a legelterjedtebb
 • Falazott és monolit falszerkezetek szárazvakolata
 • Álmennyezetek készítése
 • Tetőtéri borítások
 • Szárazpadlók és üreges padlók készítése
 • Tűzvédelmi borítások készítése
 • Speciális borítások (sugárzásvédő) készítése
 • Tűzvédelmi aknafal készítése

A gipszkarton lapokat sík, egyenletes felületen tároljuk és óvjuk a nedvességtől. Ne feledjék, hogy a gipszkartonozáshoz szükséges szigetelőanyagokat is megtalálják nálunk: www.szigeteloanyagarak.hu

 

gipszkarton kivitelezők gipszkarton kivitelezők  gipszkarton kivitelezők  gipszkarton kivitelezők  gipszkarton kivitelezők