Készre kevert glettanyag

Készre kevert glettanyag  –  Siniat Nida Effekt vödrös glett készleten. Nincsen többé bekötött és kidobott glett!

Valós készlettel rendelkező gipszkarton, kazettás álmennyezet és szigetelőanyag szakáruház vagyunk de kérjük, hogy az aktuális készletről és az árakról érdeklődjön a kolléganőnél telefonon. 06-70-683-3330 Javasoljuk, hogy a nyitvatartási idő vége előtt legalább fél órával jöjjön be hozzánk, hogy az anyagkiadás zökkenőmentes legyen.

 

Készre kevert glettanyag - SINIAT
Készre kevert glettanyag
Készre kevert glettanyag azonnal, készletről.

Budapest 9. és 4. kerület. Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza Győr.

Mindegyik raktárunk tele van anyaggal így számíthatnak ránk!

Telephelyeink elérhetőségei. Aktuális készletről mindig érdeklődjön telefonon!

Telephelyeink Készlet ellenőrzés!Email-árajánlatkérés
Budapest 9. és 4. kerület06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Győr, Keszthely, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Kecskemét06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu

Festés és tapétázás előtt alkalmazható, felhasználásra kész finom glett. Könnyen felhordható. A SINIAT  glett a javított falfelületen sima, egyenletes, fehér, finoman csiszolható felületet képez. A SINIAT Nida Efekt beltéri glett krémes állagú vízzel hígítható glett, amely vakolt felületek, beton felületek tökéletes elsimítására alkalmas lakossági és ipari létesítményekben is. Felhasználható alaprétegként is festés, tapétázás, burkolás alá. Felvihető: betonra, habosított betonra, gipszkartonra, szilikát vakolatokra, kézi és gépi felhordással. 

Az aljzat előkészítése:  Az aljzatot tisztítsuk és távolítsuk el a régi festékrétegeket! A erősen nedvszívó vagy morzsálódó aljzatot a glett felhordása előtt  javasoljuk lekaparni és mélyalapozni. 

A készre kevert glettanyag előkészítése.

A SINIAT kész kevert glettanyag közvetlen felhasználásra kész. Felnyitás után a glettet gondosan felkeverjük, kézzel vagy keverőszárral. Szükség esetén  óvatosan vízzel hígíthatjuk. Vigyázzunk, nehogy túlhígítsuk!!

A Készre kevert glettanyag dolomitos gipsz gépi vagy kézi, teljes felületű falak és mennyezetek gletteléséhez. Nagyon jó tapadási tulajdonságokkal rendelkezik, jóval túllépve az elvárt normákat. Kitűnő glettanyag! Könnyen bedolgozható, glettelhető, bandázsoláshoz, hálózáshoz is kitűnő és jól csiszolható. Nincsen többé bekötött és kidobott glett.

Készre kevert glettanyag alkalmazása.

Készre kevert glettanyag
Készre kevert glettanyag
A kész massza paszta formájában készül, mely a csomagolás felnyitását követően azonnal használható. Gépi alkalmazás esetén 20 kg termékhez kb. 1,5 vizet kell hozzáadni és kis fordulatszámú keverővel kell kikeverni, amíg homogén konzisztenciát nem kapunk. Egy réteg optimális vastagsága 1,0 ÷ 1,5 mm. A következő réteget az előző megszáradását követően kell felvinni.

Alkalmazható +5°C ÷ +30°C környezeti és alapzati hőmérsékleten. Csiszolás csak a glettelt felület teljes megszáradását követően ajánlott.

Készre kevert glettanyag előnyei:

 • Felengedés után alkalmazható.
 • Fehér színű.
 • Gépi módszerrel felhordható.

Mindenhol használható készre kevert glettanyag. Épület típusai ahol kész glettet használhatunk.

 • Szállodák & SPA
 • Egészségügyi központok
 • Sportlétesítmények
 • Lakásépítés
 • Társasházak építése
 • Ipar
 • Irodák
 • Oktatás
 • Kulturális központok
 • Diákotthonok
 • Üzleti létesítmények
 • Moduláris létesítmények

További anyagaink: A menüben szinte minden terméket, termékkört megtalál bővebben, árakkal jelölve.

Hanggátló, normál, impregnált, tűzgátló, tűzgátló impregnált, hajlítható, perforált gipszkarton árak. Siniat, Knauf, Rigips gipszkartonok,  Armstrong, Knauf AMF kazettás álmennyezet rendszerek. Rockwool kőzetgyapot, Ursa és Knauf üveggyapot hangszigetelő és hőszigetelő anyagok Budapesten és vidéki telephelyeinken.

Szigetelőanyag árak ITT –  Gipszkarton profil árak ITT –  Kazettás álmennyezet árak ITT