OSB lapok – árak

OSB lapok – árak.

Valós raktárkészlettel rendelkező OSB lap, szigetelőanyag, kazettás álmennyezet és gipszkarton SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház. Ha kíváncsi valamelyik termék árára akkor nálunk azt azonnal megkapja. Önnek nem kell kitöltögetnie egész oldalakat, hogy majd megtudja az árakat hanem kolléganőnk már nézi is a számítógépen. Ez előnyünkre szóljon. A raktárkészlet telepenként eltérő ezért a készletről érdeklődjön telefonon. 06-30-958-2915.

OSB lapok, méretek: 6 mm – 8 mm – 10 mm – 12 mm – 15 mm – 18 mm – 22 mm – 25 mm – 30 – 40 mm 

 

OSB lapok - árak

OSB lapok – árak Budapesten és vidéki telephelyeinken.

Az OSB lapok a fához hasonlóan megmunkálhatóak, szeg és csavartartók, az élei pedig marhatóak. Sokoldalúsága miatt igen népszerű anyagnak számít az építőiparban. Nagy szilárdságú, vízálló anyag, csekély szakítószilárdsággal és lapirányú zsugorodással.

 

Felhasználása széleskörű: külseje miatt leggyakrabban könnyűszerkezetes házakhoz, tetőterekbe, padlóra, falra szokták használni a kivitelezők, de alkalmazható gyakorlatilag bármilyen faszerkezeti munkánál.

 

Gyakran használják szerkezeti megoldásokra is: tetők, aljzatok, falak fedésére az OSB az egyik legnépszerűbb választás, és nem véletlenül!

OSB lapok – árak Budapesten, Győrben, Pécsen, Keszthelyen, Miskolcon, Nyíregyházán, Székesfehérváron – 06-30958-2915

OSB lap, gipszkarton és szigetelőanyag raktáraink: Budapest IX. és IV. kerület. Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza Győr. Országos partnerhálózat!  Raktárkészletről, árakról érdeklődjön telefonon a 06-30-958-2915 vagy az info@avgroup.hu email címen.

Az OSB szabad fordításban irányított szálelrendezésű lapot (oriented standard board) jelent.OSB LAPOK ÁRAK

 

Ezt az elnevezést az anyag szilárdságát biztosító anyagszerkezetről kapta. Ez egy háromrétegű lap, a forgácsok helyzete a középső rétegben a hosszoldalra merőleges, a szélső rétegekben pedig azzal párhuzamos. Gyors növésű, kis átmérőjű farönkökből gyártják. Az OSB lap merevségéről, vízállóságáról és belső tartósságáról hőálló és vízálló gyanta kötőanyagok gondoskodnak. A fa szálait külső kötőanyaggal vonják be, majd magas nyomás és nagy hőmérséklet alá helyezik. Az OSB lapok masszív biztonságos építőlapok a tetőterekben és a könnyűszerkezetes házakban.

 

Az OSB lapok terhelhetősége, keménysége és teljes simasága miatt kiválóan alkalmazhatók különféle melegburkolatok alá vakpadlónak, de az OSB csiszolva és lakkozva önmagában is tartós burkolat. Padló esetében ajánlott a nútféderes táblák használata. Az építőipar kedvelt anyaga,  találkozhatunk vele építési területeket körülvevő palánk, vagy akár zsaluzat formájában is.

 

További információ az OSB lapról

Ezt a sokoldalú faanyagot 30 évvel ezelőtt, Észak-Amerikában használták először, tulajdonságai pedig a felhasználás körülményeihez igazodnak. (OSB-1 – OSB-4) Az OSB-3-at folyékony MUPF műgyantával ragasztják, melynek köszönhetően teljesen vízálló. A csiszolás után kerül rá a műgyanta, ezért az anyag vízlepergető, kopásálló és tökéletesen sima felületű.

OSB lapok – árak Budapesten, Győrben, Pécsen, Keszthelyen, Miskolcon, Nyíregyházán, Székesfehérváron

Hozzászólások lezárva.