TUFF-TAPE bandázs szalag gipszkarton falakhoz

TUFF-TAPE bandázs szalag gipszkarton falakhoz

 

Ez a bandázs szalag csak csak a péceli irodánkban vehető át vagy DPD futárral a projekt helyszínére szállíttatjuk. Aktuális készletről kérem érdeklődjenek telefonon. 06-30-958-2915 

 

StraitFlex TUFF-TAPE bandázs szalag gipszkarton falakhoz. Ez a szalag 0,36 mm vastag. A hazai szalagoknál sokkal erősebb bandázs szalag üvegszál erősítéssel. Le lehet cserélni a hazai üvegszálas hézagerősítő szalagot vagy a Fiba hálót. A hazai bandázsoló szalagoknál vagy alumínium élvédőknél kicsit drágább de jóval szélesebbek ami jó és szakmailag indokolt. Egy él vagy sarok esetében nem mindegy, hogy 2 cm-t  vagy 6-7 cm-t fedünk át a sarkoknál, éleknél. Kérdezze ki kivitelezője véleményét – vagy a miénket.

 

TUFF-TAPE bandázs szalag gipszkarton falakhoz
TUFF-TAPE bandázs szalag gipszkarton falakhoz

bandázs szalag gipszkarton falakhoz - TUFF-TAPE
bandázs szalag gipszkarton falakhoz – TUFF-TAPE

Megpróbálom leírni StraitFlex bandázs szalagot és a tapintás utáni érzetet, tapasztalatot. Ez egy bitang erős papírszalag amit üvegszállal erősítettek. 3 féle!! vastagságban kapható. A bandázs szalag belső oldalán az üvegszálak kitapinthatóak érezhetőek mint egy polip. Ezek “kapaszkodnak” a glettbe/falba. A szalag másik előnye lehet, hogy két széle gyárilag perforált, lukacsos. Ez azért lehet, hogy kevesebb glett anyagot vegyen fel. Ami még fontos lehet, hogy a szalag közepén végigfut egy gyári “perforáció/törés ami segít a belső sarkok/külső élek illesztéséhez.  Én azt látom, hogy ami nálunk két anyagból kapható azt itt egyben összerakták. Ez a termék is nagyon sok évvel Kelet Európa előtt áll. Szerintem nagyon jó termék!! Ezzel valójában az üvegszálas hézagerősítő szalag és a papírszalag is kiváltható. Itt minőséget és munkaidőt lehet megtakarítani. Ez van! 

 

A StraitFlex bandázs szalagok simán kiválthatják a a hazai bandázs szalagokat. Lukacsos szerkezetű a papírja és a belső oldalán szőrős – üvegszálas így optimálisan kapaszkodik a sarkokhoz, élekhez, a gipszkarton összeeresztésekhez. A közepén kikönnyített így nagyon könnyű a sarkokba élekbe beilleszteni. Erős papírból készülnek, jobban számíthatnak rájuk kirepedés ellen. A hazai üvegszövet szalagok már nem mindig tudják követni a megnövekedett teljesítményeket és minőséget. A StraitFlex szalagokra számíthatnak. Minden bandázs szalag készleten van, azonnal átvehető péceli irodánkban vagy postai úton 1-2 napon belül megküldjük a munka/projekt helyszínére.  A bandázs szalagok aktuális készletéről, egyedi árakról érdeklődjenek. 06-30-958-2915

 

A TUFF-TAPE bandázs szalag csak a péceli irodánkban vehető át vagy DPD futárral a projekt helyszínére szállíttatjuk. Aktuális készletről kérem érdeklődjenek telefonon. 06-30-958-2915 

StraitFlex  erős bandázs szalagok gipszkartonozáshoz – árak – Kiszerelésük  10 – 20 – 30 méteres tekercsekben

típusvastagságszélességhosszúságBruttó ár/tekercs
TUFF-TAPE0.36 mm57 mm10 fm2300 Ft
TUFF-TAPE0.36 mm57 mm20 fm4000 Ft
TUFF-TAPE0.36 mm57 mm30 fm5900 Ft
MEDIUM0.49 mm57 mm10 fm2900 Ft
MEDIUM0.49 mm57 mm20 fm5400 Ft
MEDIUM0.49 mm57 mm30 fm7700 Ft
ORIGINAL0.53 mm61 mm10 fm3100 Ft
ORIGINAL0.53 mm61 mm20 fm5900 Ft
ORIGINAL0.53 mm61 mm30 fm8900 Ft
MID-FLEX 2501 mm64 mm30 fm9500 Ft
MID-FLEX 3001 mm76 mm30 fm10500 Ft
ARCH-FLEX0.9 mm87 mm15 fm6800 Ft

 

Bandázs szalag gipszkarton falakhoz  – StraitFlex TUFF-TAPE bandázs szalagok Magyarországon. 

Ahová a hazai gipszkartonosok, festők menekültek ott ezeket a szalagokat használják. Igen. Más árak vannak, de más a minőség is! Ez a bandázs szalag család igen erős anyagból készül. Ezeknek a bandázs szalagoknak az ára 10-30 %-al magasabb de a minőségük ennyivel erősebb is!! A z üvegszálas hézagerősítő szalagot, fiba hálót simán agyon verik minőségben. Aki tutira akar menni annak ezt a szalagot ajánljuk. Természetesen ajánljuk az üvegszál erősítésű gletteket vagy a kész gletteket. 

 

StraitFlex TUFF-TAPE (SÍKOK ÉS BELSŐ ÉLEK) bandázs szalag gipszkartonozáshoz – 0,36 mm vastagság

TUFF-TAPE bandázs szalag üvegszál erősítéssel. ( vastagság – 0,36 mm, szélesség – 57,00 mm, hosszúság – 10 m, 20 m, 30 m ). Felhasználása: A gipszkarton táblák illesztéseinek, belső éleinek megerősítésére, a korábban használt öntapadós üvegtextil, vagy papír szalagok kiváltására szolgál. Ideális a gipszkarton elemek derékszögtől eltérő illesztéseinek megerősítésére, például a tetőterekben. Kiváló az oldalfalak, mennyezet repedéseinek javítására, ahol az üvegszövet, vagy a papír szalag nem elég erős.

A TUFF-TAPE bandázs szalag gipszkarton falakhoz, nedves környezetben is alkalmazhatók, így ideális fürdőszobákban vagy a konyhákban egyaránt.

 

További szárazépítészeti és szigetelőanyag termékeink.

Gipszkarton, szigetelőanyag, kazettás álmennyezet termékek Budapesten a  9. és 4. kerületben.

Vidéki telephelyeink: Győr, Szeged, Pécs,Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza.

Siniat, Knauf, Rigips gipszkarton rendzerek, Rockwool kőzetgyapot hangszigetelések és hőszigetelések, Knauf és Ursa üveggyapot hőszigetelések, Austrotherm, Baumit, Kingston, Graytherm polisztirol szigetelőanyagok most azonnal! További népszerű termékek: reviziós ajtó, tűzgátló ajtók, polisztirol gyöngy, ytong téglák, cement, glettek, gipszek, gipszkarton csavarok, folyékony és tekercses GV35  és GV45 kátránylemezes vízszigetelők. 

Hőszigetelő és hangszigetelő szigetelőanyag árak ITT   Gipszkarton árak ITT  – Kazettás álmennyezet árakat ITT