Menu
info@gipszkartonok.info.hu
Menu

Tűzgátló ajtók

Tűzgátló ajtók.

Szállodákba, intézményekbe, a kivitelezői tűzvédelmi előírásoknak megfelelően. Domoferm tűzgátló ajtó Budapesten. Gipszkarton és téglafalba egyaránt beépíthető.

 

Tűzgátló ajtók ÉMI engedélyekkel.

A Domoferm acél tűzgátló ajtók a minősítő intézetek által bevizsgált és engedélyezett ajtók széles palettáját kínálja.  30 – 60 – 90 vagy 120 perces tűzgátlással. Jobbos és balos felhasználhatóság. Univerzálisan beépíthető, számtalan kivitelben rendelhető a minősített tűzgátló univerzális ajtó. Mindenhova alkalmas ahova a hatóság magasabb követelményt írt elő. Kitűnő választás a számtalan kivitelben és felszereltséggel rendelhető tűzgátló ajtó.

DOMOFERM acél tokok és ajtószerkezetek

DOMOFERM Economy FH-Element mit Profil 384

Termék jellemzők:

  • Kivitel (T30-tól T90-ig) tűzbédelmi változatban is
  • 3-oldali vékonyfalc 64 mm ajtólapvastagsággal
  • 1- és 2-szárnyas egyedi méretekben
  • önzáródó rugószalag segítségével
  • különféle felszerelés opciókkal (fénynyílások, szellőzőrácsok stb.)

 

Tűzgátló ajtók gipszkarton falba. Gipszkarton, szigetelőanyag,  kazettás álmennyezet rendszerekről. Raktáraink: Budapest 9. és 4. kerület. Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza, Győr.

 

Gipszkarton árak ITTSzigetelőanyag árak ITTKazettás álmennyezet árak ITT

 

Aktuális készlet ellenőrzés – telefonon, email-ben vagy az űrlapon.

Telephelyeink Készlet ellenőrzés!Email-árajánlatkérés
Budapest 9. és 4. kerület06-70-683-3330
06-70-522-8464
info@gipszkartonok.info.hu
Győr, Keszthely, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Kecskemét06-70-683-3330
06-70-522-8464
info@gipszkartonok.info.hu

 

Árajánlatkérő adatai 

Tűzgátló ajtók
Tűzgátló ajtók
A legfontosabb a tűzbiztonság. Ez az ajtó csak egy része egy olyan rendszernek ahol minden rendszerelem külön-külön is a tűzvédelmet biztosítja.

Amikor egy gipszkarton falat építünk ott a gipszkarton, a gipszkarton profil, a csavarok a  kőzetgyapot szigetelőanyag mind egy tűzgátló rendszer részei. Ennek a rendszernek az eleme a tűzgátló ajtó is.

A Domoferm ajtók Európa szerte népszerűek a biztonságuk, minőségük és a kitűnő áraik miatt.

 

 A Domoferm gipszkarton tok raktárról vagy 1-5 napos szállítási határidővel vehető át DIN szabvány szerinti méretekben. A projektek általában a „magas DIN-es” ajtókat részesítik előnyben. Az ajtótok szürke alapozott felülettel készül. A Domoferm acéltok nem rendelkezik padlóbenyúlással, így azt a végleges padlóburkolathoz kell illeszteni. A tokra bármilyen ajtólap felszerelhető.

 

Egy kis segítség, hogy jó méretet választhasson – vagy hívja a kolléganőt. 06-70-683-3330

 

Domoferm tűzgátló ajtók

 

Általános tűzgátló ajtó leírás.

A tűzgátló ajtók 2100 mm-es magyar szabvány méretűek, így nyílás átalakítások nélkül azonnal beépíthetőek, így pénzt és időt takaríthatunk meg. A méret választék az egyszárnyú kiviteleknél 800 x 2100 mm-től az extrém 1265 x 2100 mm nyílásszélességig, kétszárnyú kivitelben pedig 1400 x 2100 mm-es asszimetrikus méretektől 2500 x 2500 mm nyílásszélességig terjed. A tűzgátló ajtók acél saroktokkal rendelkeznek, melyek dűbeles furatokkal és falazó karmokkal felszereltek, így szinte bármilyen faltípusba beépíthetőek akár utólagosan is. Kivitelük “A2” tűzgátló ajtó azaz „nem éghető” kategóriába sorolt acél ajtóelem.