Tűzgátló ajtók

Tűzgátló ajtók. Szállodákba, intézményekbe, a kivitelezői tűzvédelmi előírásoknak megfelelően.

Domoferm tűzgátló ajtó Budapesten. Gipszkarton és téglafalba.

 

Tűzgátló ajtók ÉMI engedélyekkel.

A Domoferm acél tűzgátló ajtók a minősítő intézetek által bevizsgált és engedélyezett ajtók széles palettáját kínálja. Akár 30 – 60 – 90 vagy 120 perces tűzgátlással. Jobbos és balos felhasználhatóság. Univerzálisan beépíthető, számtalan kivitelben rendelhető a minősített tűzgátló univerzális ajtó. Mindenhova alkalmas ahova a hatóság magasabb követelményt írt elő. Kitűnő választás a számtalan kivitelben és felszereltséggel rendelhető tűzgátló ajtó

Tűzgátló ajtók gipszkarton falba. Gipszkarton, szigetelőanyag,  kazettás álmennyezet rendszerekről. Raktáraink: Budapest 9. és 4. kerület. Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza, Győr.

Gipszkarton árak ITTSzigetelőanyag árak ITTKazettás álmennyezet árak ITT

 

Aktuális készlet ellenőrzés – telefonon vagy email-ben.

Telephelyeink Készlet ellenőrzés!Email-árajánlatkérés
Budapest 9. és 4. kerület06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Győr, Keszthely, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Pécs, Székesfehérvár06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu

 

 

Tűzgátló ajtók

Tűzgátló ajtók

A legfontosabb a tűzbiztonság. Ez az ajtó csak egy része egy olyan rendszernek ahol minden rendszerelem külön-külön is a tűzvédelmet biztosítja.

Amikor egy gipszkarton falat építünk ott a gipszkarton, a gipszkarton profil, a csavarok a  kőzetgyapot szigetelőanyag mind egy tűzgátló rendszer részei. Ennek a rendszernek az eleme a tűzgátló ajtó is.

A Domoferm ajtók Európa szerte népszerűek a biztonságuk, minőségük és a kitűnő áraik miatt.

 

 A Domoferm gipszkarton tok raktárról vagy 1-5 napos szállítási határidővel vehető át DIN szabvány szerinti méretekben. A projektek általában a „magas DIN-es” ajtókat részesítik előnyben. Az ajtótok szürke alapozott felülettel készül. A Domoferm acéltok nem rendelkezik padlóbenyúlással, így azt a végleges padlóburkolathoz kell illeszteni. A tokra bármilyen ajtólap felszerelhető.

 

Általános tűzgátló ajtó leírás.

A tűzgátló ajtók 2100 mm-es magyar szabvány méretűek, így nyílás átalakítások nélkül azonnal beépíthetőek, így pénzt és időt takaríthatunk meg. A méret választék az egyszárnyú kiviteleknél 800 x 2100 mm-től az extrém 1265 x 2100 mm nyílásszélességig, kétszárnyú kivitelben pedig 1400 x 2100 mm-es asszimetrikus méretektől 2500 x 2500 mm nyílásszélességig terjed. A tűzgátló ajtók acél saroktokkal rendelkeznek, melyek dűbeles furatokkal és falazó karmokkal felszereltek, így szinte bármilyen faltípusba beépíthetőek akár utólagosan is. Kivitelük “A2” tűzgátló ajtó azaz „nem éghető” kategóriába sorolt acél ajtóelem.

 

 

 

 

Hozzászólások lezárva.