Ytong árak Budapesten

Ytong árak Budapesten és vidéki telephelyeinken.

 

Ytong, gipszkarton, kőzetgyapot vagy üveggyapot szigetelőanyag árakról és aktuális készletről Budapesten érdeklődjön: 06-70-683-3330

Valós készlettel rendelkező gipszkarton, kazettás álmennyezet, szigetelőanyag és reviziós ajtó szakáruház vagyunk de kérjük, hogy az aktuális készletről érdeklődjön a kolléganőnél telefonon 06-70-683-3330. Javasoljuk, hogy a nyitvatartási idő vége előtt legalább fél órával jöjjön be hozzánk, hogy az anyagkiadás zökkenőmentes legyen. 

 

Telephelyeink Készlet ellenőrzés!Email-árajánlatkérés
Budapest 9. és 4. kerület06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu
Győr, Keszthely, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Pécs, Székesfehérvár06-70-683-3330info@gipszkartonok.info.hu

 

Az Ytong tégla egy klasszikus falazóelem, mely garantálja háza, lakása egészséges lakóklímáját, és gazdaságos üzemeltetését! Belső, nem teherhordó térelválasztó falak építésére használják. Készül sima és nútféderes kialakítással. A millió, apró pórusnak köszönhetően pórusbetonnak is nevezik az YTONG-ot.

 

Ytong árak Budapesten

Ytong árak Budapesten

Pórusbeton ( Ytong ) téglák

Kitűnő szerkezeti rendszer hozható létre az Ytong téglák alkalmazásával. Az Ytong tégla könnyen és gyorsan vágható és megmunkálható, ami lehetővé teszi az építési idő lerövidítését. Épületek homlokzati és belső teherhordó valamint térelhatároló falazatát a nagyméretű és méretpontos elemekkel rendkívül gyorsan és gazdaságosan elkészíthetjük. Az Ytong falazóelemek nútféderes és megfogóhornyos kialakítása egyedülálló építéstechnikai előnyöket biztosít a felhasználók számára. A pórusbeton klímaszabályzó tulajdonsága otthonának egészséges, kellemes belső klímát biztosít. Az Ytong válaszfalelem belső válaszfalak készítésére, míg az előfalazó lapok zuhanytárcák beépítésére, fürdőkádak, belsőépítészeti takarások, polcok, pultok kialakításra alkalmas.

Üdvözöljük Önöket oldalunkon. Mi nem webáruház vagyunk, hanem egy valós raktárkészlettel rendelkező gipszkarton, szigetelőanyag és kazettás álmennyezet szakáruház. Az oldalon található gipszkarton és szigetelő anyagokat raktárkészleten tartjuk, így azok azonnal megvásárolhatóak. Amennyiben rendelése eléri a gyártó által szabott mennyiséget, úgy a termék ingyenesen kerül kiszállításra. Kollégáink tapasztalt szakemberek, akik kérdés esetén is rendelkezésükre állnak. Megrendelés esetén segítünk a szállításban is! Fizetés akár a helyszínen! 

 

Ytong árak Budapesten – Ytong tégla előfalazóelemek

TípusMérete cm-benBruttó ár/db
Ytong előfalazó elem60x20x5409 Ft
Ytong előfalazó elem60x20x7,5452 Ft
Ytong válaszfalazó elem60x20x10439 Ft
Ytong áthidaló elem130x20x104342 Ft
Ytong ragasztó25 kg/zsák2361 Ft/zsák

 

Ytong építési rendszer további előnyei:  További szakmai leírásokat, Ytong tégla mérteket ITT talál. 

 

  • Tűzvédelem: Az Ytong tisztán ásványi eredetű építő anyag, ezért nem éghető, az épületszerkezetekre vonatkozó legszigorúbb követelményeknek is megfelel.
  • Nyomószilárdság: A különféle faltípusokra jellemző tartószerkezeti elvárásoknak megfelelően több szilárdsági osztályú falazó elemek állnak rendelkezésre, mely optimális megoldást biztosít az épület létrehozásához.
  • Fajlagos építési költség: A nagyméretű és méretpontos elemek rendkívül gyors ég gazdaságos falazást tesznek lehetővé.
  • Súly, önsúly: Meglévő épületek átalakításakor az Ytong elemek kevésbé terhelik meg az eredeti tartószerkezetet.
  • Időjárásállóság: Az Ytong falazó elem ásványi szerkezete biztosítja az építkezés időtartama alatt is a kellő időjárás állóságot.
  • Környezetbarát: Az Ytong falazóelemek megfelelnek a vonatkozó minőségtanúsító feltételrendszernek (a gyártás és felhasználás során is minimális a környezet terhelése), ezáltal viselhetik a magyar “Környezetbarát Termék” védjegyet.
  • Minőség: Az Ytong termékek minőségét a folyamatos és szigorú minőség-ellenőrzés szavatolja.

Hozzászólások lezárva.