Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

A weboldalunk címe: https://gipszkartonarak.hu.

Az Ön email-címéhez az AV Group Hungary Kft adatkezelő adatbázisából jutottunk hozzá, az Ön által megadott adatok és hozzájárulás alapján. Adatait abból a célból kezeljük, hogy termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és cégünk közreműködésével szervezett rendezvényekkel kapcsolatos tájékoztatót juttassunk el Önnek, illetve termékeink és szolgáltatásaink minőségének fejlesztése érdekében Önhöz kérdéseket intézzünk, továbbá az AV Group Hungary Kft és partnerei, beszállítói, ügyfelei jelen gazdasági tevékenységüket hatékonyan el tudják végezni, az illetékes hatóságoknak a kötelező adatszolgáltatást meg tudják tenni. Adatai feldolgozásának céljából Társaságunk a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően írásbeli szerződéssel adatfeldolgozót bízhat meg, és az így bevont bármely adatfeldolgozó részére az Ön által megadott adatokat a szükséges mértékben továbbíthatja. A kapcsolattartáshoz szükséges adatokat (név, lakcím, e-mail cím, telefonszám stb.) és az Ön által a jövőben nyújtott közvélemény-kutatási és piackutatási információkat együttesen kezeljük. Ön bármikor kérheti adatai helyesbítését, másolását, kiegészítését, korlátozását, törlését, adatai további kezelését részben vagy egészben indoklás nélkül megtilthatja (ideértve a harmadik fél részére átadott adatokét is), valamint tájékoztatást, betekintést kérhet az általunk Önre vonatkozóan kezelt összes vagy bizonyos adataival kapcsolatban.

Korábbi hozzájárulása alapján ezen adatkezelés keretén belül adatait 2021.12.31-ig vagy az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletének kötelező alkalmazási határidejéig kezeljük. Amennyiben addig is Ön arról tájékoztat bennünket, hogy a jövőben is kíván együttműködni, az Ön részére cégünktől a továbbiakban küldemény, hírlevél, közvélemény-kutatási és piackutatási megkeresés érkezik. Ilyen rendelkezéssel Ön lakcíme, e-mail címe vagy telefonszáma vonatkozásában külön-külön is élhet. Az adatszolgáltatás önkéntes. Tájékoztatjuk, hogy minimális személyes adatkezelést cégünk az Info tv., az ÁFA tv. és az Art. alapján végzi, mely szerint a számla kiállításához szükséges személyes adatokat kezelnünk kötelező. Az Ön adatainak tárolása az adózási törvényben meghatározottak szerint: 5 év. Az adatvédelmi felügyeleti hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (továbbiakban: NAIH, címe: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C, e-mail címe: ugyfelszolgalat@naih.hu). Ön panaszt nyújthat be a NAIH-hoz amennyiben álláspontja szerint a rá vonatkozó személyes adat kezelés nem felel meg a jogszabályi kötelezettségeknek. A NAIH döntése ellen bírósági felülvizsgálat kezdeményezhető.

Adatvédelmi szabályzat    Cookie szabályzat     Általános szerződési feltételek

 

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Kapcsolat – Impresszum

A weboldal bérlője: Bau-Systeme 92 Kft. A honlapon lévő termékek a bérlő tulajdonát képezik. Az árajánlat adásért az anyagok minőségéért és a kiszolgálással kapcsolatban a weboldal üzemeltetője nem tartozik felelősséggel!

A gipszkartonarak.hu weboldal üzemeltetője – AV Group Hungary Kft

Kapcsolat: AV Group Hungary Kft

Telefon: – 06-30-958-2915 – Lukács Áron

email: info@avgroup.hu