Menü
info@gipszkartonok.info.hu
Menü

Bandázsoló gólyaláb

Bandázsoló gólyaláb. Vitték már almaszedésre, csatornatisztításhoz, légtechnika szigeteléshez is. 

Létra helyett festőknek, gipszkartonosoknak, villanyszerelőknek, gépészeti szerelőknek. 

Országos házhoz szállítás Magyarország egész területén futárszolgálattal. Bandázsoló, villanyszerelő gólyaláb árakról és a vásárlás menetéről érdeklődjön 06-30-958-2915 vagy info@avgroup.hu   

Bandázsoló gólyaláb
Bandázsoló gólyaláb
Egy biztos. Át kell alakítani egy kicsit a megszokott komfort zónánkat a festő szakmánkban! 

Aztán jóval gyorsabbak és hatékonyabbak leszünk. A megrendelő is meg a “főnök” is sokkal elégedettebb lesz! 

A gipszkarton bandázsoló, festő gólyaláb különböző méretekben kapható nálunk. 4-es, 5-ös, 6-os létra helyett lehet használni. 

Postai úton az ország bármely részébe futárral eljuttatjuk vagy Pest megyében, Pécelen az irodánkban személyesen átveheti. 

Bandázsoló, villanyszerelő gólyaláb árakról és a vásárlás menetéről érdeklődjön 06-30-958-2915 vagy info@avgroup.hu  

Hazai viszonylatban ezek a gólyaláb méretek fogynak.

3-as méret. Termékleírás: 24 – 40″ col  –  60,96 – 101,6 cm

Súlya: 7,67 kg.  Magassági állítási lehetősége: 60,96 cm – 101,6 cm-ig.

Könnyű és erős, prémium minőségű alumíniumötvözetből készülnek, az egyszerű mozgásért és a megnövelt tartósságért. 102 kg teherbírású. Kettős/dupla rugó a terhelés stabilitásáért. Csúszásgátló prémium minőségű gumitalp. A 3 állású saroktartó és az állítható lábpánt segíti, hogy minden cipőmérethez alkalmas legyen. A lábpánt és a saroktartó megakadályozza a láb mozgását minden irányba. A biztonságos és folyamatos használat érdekében cserélhető alkatrészek rendelhetők hozzá. Gyorsan összeszerelhető. Az összes kulcsfontosságú forgócsapot és csatlakozópontokat a nagyobb megbízhatóság érdekében rögzítse erősen.

A 3-as kategória készleten van mert az a legjobban használható a magyar belmagasságoknál. 61 és 102 cm között állhatunk fel a gólyalábra. Csak egy példa. A legmagasabb pontjáról egy 175 cm magas átlagmagasságú ember a 3 méteres belmagasságot kényelmesen eléri.

2-es méret. Termékleírás: 18 – 30″ col  –  45,72 – 76,2 cm

Súlya: 7,67 kg. Magassági állítási lehetősége: 45,72 cm – 76,2 cm-ig.         

Könnyű és erős, prémium minőségű alumíniumötvözetből készülnek, az egyszerű mozgásért és a megnövelt tartósságért. 102 kg teherbírású. Kettős/dupla rugó a terhelés stabilitásáért. Csúszásgátló prémium minőségű gumitalp. A 3 állású saroktartó és az állítható lábpánt segíti, hogy minden cipőmérethez alkalmas legyen. A lábpánt és a saroktartó megakadályozza a láb mozgását minden irányba. A biztonságos és folyamatos használat érdekében cserélhető alkatrészek rendelhetők hozzá. Gyorsan összeszerelhető. Az összes kulcsfontosságú forgócsapot és csatlakozópontokat a nagyobb megbízhatóság érdekében rögzítse erősen.

 

Gipszkartonozó/festő gólyaláb mérettáblázat és árak: 

Méretek inch-benMéretek cm-ben           Bruttó árak  
1-es kategória: 15 - 2337,5 - 57,5         rendelésre
2-es kategória: 18 - 3045,72 - 76,2 rendelésre
3-es kategória: 24 - 4060,96 - 101,6  58.900 Ft
4-es kategória: 36 - 4891,44 - 121,92 rendelésre - érdeklődjön

 

Bandázsoló gólyaláb
Bandázsoló gólyaláb

Bandázsoló gólyaláb
Bandázsoló gólyaláb

A gólyaláb aktuális készletéről és a vásárlás menetéről érdeklődjön 06-30-958-2915 vagy info@avgroup.hu 

Gólyaláb
Gipszkartonozó gólyaláb különböző méretekben
Az Egyesült Államokban és Európában már évek óta igen népszerű gipszkartonozó segédeszköz, a festő, gipszkartonozó szakmában. 

Szuper kiegészítő festőknek, gipszkartonosoknak, villanyszerelőknek, gépészeti szerelőknek egyaránt! 

Nagyon praktikus a gólyaláb!

A hagyományos falétrát simán elfelejthetjük ha megismerjük és megszokjuk mert ezzel a kiegészítővel sokkal hatékonyabban lehet dolgozni.

Egy hazánkban kapható jobb alumínium létra vagy állvány kerül közel annyiba mint ez a speciális kiegészítő.

A mérete 37,5 cm és 153,6 cm között állítható ami a 4-es, és 6-os létrának felel meg.

Bandázsoló gólyaláb mellett forgalmazzuk a DELKO típusú bandázsoló szerszámokat is 2 féle tartály mérettel.

Másik népszerű termékünk a DELKO festő bandázsoló, szerszám. Egyszerűen kezelhető, strapabíró jó műanyagból, saját por alakú glettel és vödrös kész glettel is használható és minden hazai 50 mm széles szalaggal használható. A bandázsoló szerszámokhoz természetesen jár a 2 db közdarab is amivel a gép kompatibilis lesz a hazai fiba hálóra, papír szalagra és a teysa szalagokra is.  Nagyon jó kis szerszám! A DELKO bandázsolóhoz a gyártó már adja a sarok görgőt is amivel már a sarkokat is ki lehet gyorsan bandázsolni.  A DELKO bandázsolóról Bővebben ITT olvashat! 

 

Delko bandázsoló
Delko bandázsoló

Delko kicsi és nagy tartályos bandázsoló
Delko kicsi és nagy tartályos bandázsoló

A bandázsoló szerszámot raktáron tartjuk.

Ez a  hazai kolléga vásárolt tőlünk 2 db gólyalábat, bandázsolót és készített egy rövid videót munka közben. Még ugyan lassabb mint a kinti kollégák de így is gyorsabb mint létrával. Nagyon meg van elégedve a gólyalábbal és a bandázsolóval! Mindkét termékből készletet tartunk. 

 

Ez meg külföldi “hétköznapi” gólyaláb használat. Ők azért még gyorsabbak.

 

A különbséget a létra, és a gólyaláb között olyan mintha a régi Trabiból ülnénk át egy Mercedesbe. Nagyságrendekkel könnyebb, és egy idő után (mindenkinél más ez az idő) sokkal gyorsabb a munka. Aki használta már az kivétel nélkül jókat mondott róla. Egy jó festő kb. 2-3 nap alatt megtanul gipszkartonozó gólyalábon dolgozni. Volt olyan, aki a negyedik nap lépcsőn járkált a gólyalábbal. A mérete 45 és 100 cm közötti és állíthatóak ami a 4- es – 7- es létrának felel meg.  Nagyon fontos a fokozatos tanulás! Ha van módunk rá ne egyedül kezdjünk neki a tanulásnak legyen mellettünk egy kolléga ha mégis segítségre lenne szükségünk. A legkisebb magasságon dolgozzunk első, második nap vagy addig amíg biztonságosnak nem érezzük a járást vele.  A tanulást nagyban segíti, ha olyan kolléga, ismerős, eladó, forgalmazó van velünk, aki a gyakorlati tapasztalatait meg osztja velünk. Ha nincs ilyen segítségünk marad az internet, ott találni bőven információt. Ha valaki a létrázást napi szinten gyakorolja mint például a festők vagy gipszkarton szerelők, lényegesen hamarabb fog biztonsággal gólyán mozogni, mint pl egy villanyszerelő akik alkalomszerűen állnak létrán, esetleg nem nagyon közlekednek vele. Nagyon fontos, hogy mindig tartsuk szem előtt: nem a saját lábunkon állunk, hanem annak meghosszabbításán.

Nem véletlen ha körül nézzünk az internet segítségével a nagy világban, akkor azt látjuk hogy a nálunk használatos létra nem divat más országokban. Vagy gólyalábat, vagy fix létrát, vagy különböző állványt használnak. Valószínűleg nem azért mellőzik a hagyományos fa létrát, mert a saját munkájukat akarják ezzel megnehezíteni, és mind az idejüket és pénzüket kívánják ilyen módon pazarolni. Nagyon nagy segítség lehet a gipszkartonozó – festő gólyaláb a gipszkartonozás utáni glettelésben, festésben, villanyszerelésben!!

Néhány bandázsoló gólyaláb videó  a YOUTUBE-ról.

Egyszerű hétköznap egy festő életében. Ők már megszokták a gólyalábat és sokkal gyorsabbak és hatékonyabbak mint a létra!!

Érdekes videó!

A gólyalábas és a létrás kolléga is tud együtt dolgozni!!