Bandázsoló gólyaláb

Bandázsoló gólyaláb. Vitték már almaszedésre, csatornatisztításhoz, légtechnika szigeteléshez is. 

Létra helyett festőknek, gipszkartonosoknak, villanyszerelőknek, gépészeti szerelőknek. 

Országos házhoz szállítás Magyarország egész területén futárszolgálattal. Bandázsoló, villanyszerelő gólyaláb árakról és a vásárlás menetéről érdeklődjön 06-30-958-2915 vagy info@prowallz.hu

Bandázsoló gólyaláb
Bandázsoló gólyaláb
Egy biztos. Át kell alakítani egy kicsit a megszokott komfort zónánkat a festő szakmánkban! 

Aztán jóval gyorsabbak és hatékonyabbak leszünk. A megrendelő is meg a “főnök” is sokkal elégedettebb lesz! 

A gipszkarton bandázsoló, festő gólyaláb különböző méretekben kapható nálunk. 4-es, 5-ös, 6-os létra helyett lehet használni. 

Postai úton az ország bármely részébe futárral eljuttatjuk vagy Pest megyében, Pécelen az irodánkban személyesen átveheti.  

Hazai viszonylatban ezek a gólyaláb méretek fogynak.

3-as méret. Termékleírás: 24 – 40″ col  –  60,96 – 101,6 cm

Súlya: 7,67 kg.  Magassági állítási lehetősége: 60,96 cm – 101,6 cm-ig.

Könnyű és erős, prémium minőségű alumíniumötvözetből készülnek, az egyszerű mozgásért és a megnövelt tartósságért. 102 kg teherbírású. Kettős/dupla rugó a terhelés stabilitásáért. Csúszásgátló prémium minőségű gumitalp. A 3 állású saroktartó és az állítható lábpánt segíti, hogy minden cipőmérethez alkalmas legyen. A lábpánt és a saroktartó megakadályozza a láb mozgását minden irányba. A biztonságos és folyamatos használat érdekében cserélhető alkatrészek rendelhetők hozzá. Gyorsan összeszerelhető. Az összes kulcsfontosságú forgócsapot és csatlakozópontokat a nagyobb megbízhatóság érdekében rögzítse erősen.

A 3-as kategória készleten van mert az a legjobban használható a magyar belmagasságoknál. 61 és 102 cm között állhatunk fel a gólyalábra. Csak egy példa. A legmagasabb pontjáról egy 175 cm magas átlagmagasságú ember a 3 méteres belmagasságot kényelmesen eléri.

2-es méret. Termékleírás: 18 – 30″ col  –  45,72 – 76,2 cm

Súlya: 7,67 kg. Magassági állítási lehetősége: 45,72 cm – 76,2 cm-ig.         

Könnyű, erős, prémium minőségű alumínium ötvözetből készül ez is. 102 kg teherbírású. Kettős/dupla rugó a terhelés stabilitásáért. Csúszásgátló prémium minőségű gumitalp. A 3 állású saroktartó és az állítható lábpánt segíti, hogy minden cipőmérethez alkalmas legyen. A lábpánt és a saroktartó megakadályozza a láb mozgását minden irányba. A biztonságos és folyamatos használat érdekében cserélhető alkatrészek rendelhetők hozzá. Gyorsan összeszerelhető. Az összes kulcsfontosságú forgócsapot és csatlakozópontokat a nagyobb megbízhatóság érdekében rögzítse erősen.

 

Gipszkartonozó/festő gólyaláb mérettáblázat és árak: 

Méretek inch-benMéretek cm-ben           Bruttó árak  
1-es kategória: 15 - 2337,5 - 57,5         rendelésre
2-es kategória: 18 - 3045,72 - 76,2 64.770 Ft
3-es kategória: 24 - 4060,96 - 101,6  69.215 Ft
4-es kategória: 36 - 4891,44 - 121,92 rendelésre - érdeklődjön

 

Bandázsoló gólyaláb
Bandázsoló gólyaláb

Bandázsoló gólyaláb
Bandázsoló gólyaláb

A gólyaláb aktuális készletéről és a vásárlás menetéről érdeklődjön 06-30-958-2915 vagy info@avgroup.hu 

Gólyaláb
Gipszkartonozó gólyaláb különböző méretekben
Az Egyesült Államokban és Európában már évek óta igen népszerű gipszkartonozó segédeszköz, a festő, gipszkartonozó szakmában. 

Szuper kiegészítő festőknek, gipszkartonosoknak, villanyszerelőknek, gépészeti szerelőknek egyaránt! 

Nagyon praktikus a gólyaláb!

A hagyományos falétrát simán elfelejthetjük ha megismerjük és megszokjuk mert ezzel a kiegészítővel sokkal hatékonyabban lehet dolgozni.

Egy hazánkban kapható jobb alumínium létra vagy állvány kerül közel annyiba mint ez a speciális kiegészítő.

A mérete 37,5 cm és 153,6 cm között állítható ami a 4-es, és 6-os létrának felel meg.

Bandázsoló gólyaláb mellett forgalmazzuk a DELKO típusú bandázsoló szerszámokat is 2 féle tartály mérettel.

Másik népszerű termékünk a DELKO festő bandázsoló, szerszám. Egyszerűen kezelhető, strapabíró jó műanyagból, saját por alakú glettel és vödrös kész glettel is használható és minden hazai 50 mm széles szalaggal használható. A bandázsoló szerszámokhoz természetesen jár a 2 db közdarab is amivel a gép kompatibilis lesz a hazai fiba hálóra, papír szalagra és a teysa szalagokra is.  Nagyon jó kis szerszám! A DELKO bandázsolóhoz a gyártó már adja a sarok görgőt is amivel már a sarkokat is ki lehet gyorsan bandázsolni.  A DELKO bandázsolóról Bővebben ITT olvashat! 

 

Delko bandázsoló
Delko bandázsoló

Delko kicsi és nagy tartályos bandázsoló
Delko kicsi és nagy tartályos bandázsoló

A bandázsoló szerszámot raktáron tartjuk.

Ez a  hazai kolléga vásárolt tőlünk 2 db gólyalábat, bandázsolót és készített egy rövid videót munka közben. Még ugyan lassabb mint a kinti kollégák de így is gyorsabb mint létrával. Nagyon meg van elégedve a gólyalábbal és a bandázsolóval! Mindkét termékből készletet tartunk. 

 

Ez meg külföldi “hétköznapi” gólyaláb használat. Ők azért még gyorsabbak.

 

A különbséget a létra, és a gólyaláb között olyan mintha a régi Trabiból ülnénk át egy Mercedesbe. Nagyságrendekkel könnyebb, és egy idő után (mindenkinél más ez az idő) sokkal gyorsabb a munka. Aki használta már az kivétel nélkül jókat mondott róla. Egy gyakorlott festő kb. 2-3 nap alatt megtanul gipszkartonozó gólyalábon dolgozni. Volt olyan, aki a negyedik nap lépcsőn járkált a gólyalábbal. A mérete 45 és 100 cm közötti és állíthatóak ami a 4- es – 7- es létrának felel meg.  Nagyon fontos a fokozatos tanulás! Ha van módunk rá ne egyedül kezdjünk neki a tanulásnak legyen mellettünk egy kolléga ha mégis segítségre lenne szükségünk. A legkisebb magasságon dolgozzunk első, második nap vagy addig amíg biztonságosnak nem érezzük a járást vele.

A tanulást nagyban segíti, ha olyan kolléga, ismerős, eladó, forgalmazó van velünk, aki a gyakorlati tapasztalatait meg osztja velünk. Ha nincs ilyen segítségünk marad az internet, ott találni bőven információt. Ha valaki a létrázást napi szinten gyakorolja mint például a festők vagy gipszkarton szerelők, lényegesen hamarabb fog biztonsággal gólyán mozogni, mint pl egy villanyszerelő akik alkalomszerűen állnak létrán, esetleg nem nagyon közlekednek vele. Nagyon fontos, hogy mindig tartsuk szem előtt: nem a saját lábunkon állunk, hanem annak meghosszabbításán.

Nem véletlen ha körül nézzünk az internet segítségével a nagy világban, akkor azt látjuk hogy a nálunk használatos létra nem divat más országokban. Vagy gólyalábat, vagy fix létrát, vagy különböző állványt használnak. Valószínűleg nem azért mellőzik a hagyományos fa létrát, mert a saját munkájukat akarják ezzel megnehezíteni, és mind az idejüket és pénzüket kívánják ilyen módon pazarolni. Nagyon nagy segítség lehet a gipszkartonozó – festő gólyaláb a gipszkartonozás utáni glettelésben, festésben, villanyszerelésben!!

Néhány bandázsoló gólyaláb videó  a YOUTUBE-ról.

Egyszerű hétköznap egy festő életében. Ők már megszokták a gólyalábat és sokkal gyorsabbak és hatékonyabbak mint a létra!!

Érdekes videó!

A gólyalábas és a létrás kolléga is tud együtt dolgozni!!