festő gólyaláb

Festő gólyaláb

Festő gólyaláb

Létra helyett festőknek, villanyszerelőknek, gépészeti szerelőknek.
Gólyaláb árakról és a vásárlás menetéről érdeklődjön 06-30-958-2915 vagy info@avgroup.hu

Országos házhoz szállítás. Magyarország egész területén futárszolgálattal.
Az Egyesült Államokban és Európában már évek óta igen népszerű gipszkartonozó segédeszköz a festő, gipszkartonozó szakmában.
Szuper kiegészítő festőknek, gipszkartonosoknak, villanyszerelőknek, gépészeti szerelőknek egyaránt!

Nagyon praktikus a gólyaláb!

A hagyományos falétrát simán elfelejthetjük ha megismerjük és megszokjuk mert ezzel a kiegészítővel sokkal hatékonyabban lehet dolgozni.
Egy hazánkban kapható jobb alumínium létra vagy állvány kerül közel annyiba mint ez a speciális kiegészítő.
A mérete 37,5 cm és 153,6 cm között állítható ami a 4-es, és 6-os létrának felel meg.

Méretek inch-ben Méretek cm-ben
1-es kategória: 15 – 23 37,5 – 57,5
2-es kategória: 18 – 30 45,72 – 76,2
3-es kategória: 24 – 40 60,96 – 101,6
4-es kategória: 48 – 64 121,92 – 153,6

A különbséget a létra, és a gólyaláb között olyan mintha a régi Trabiból ülnénk át egy Mercedesbe. Nagyságrendekkel könnyebb, és egy idő után (mindenkinél más ez az idő) sokkal gyorsabb a munka. Aki használta már az kivétel nélkül jókat mondott róla. Egy jó festő kb. 2-3 nap alatt megtanul gipszkartonozó gólyalábon dolgozni. Volt olyan, aki a negyedik nap lépcsőn járkált a gólyalábbal.
A mérete 45 és 100 cm közötti és állíthatóak ami a 4-es – 7-es létrának felel meg.

Nagyon fontos a fokozatos tanulás! Ha van módunk rá ne egyedül kezdjünk neki a tanulásnak legyen mellettünk egy kolléga ha mégis segítségre lenne szükségünk. A legkisebb magasságon dolgozzunk első, második nap vagy addig amíg biztonságosnak nem érezzük a járást vele.
A tanulást nagyban segíti, ha olyan kolléga, ismerős, eladó, forgalmazó van velünk, aki a gyakorlati tapasztalatait meg osztja velünk. Ha nincs ilyen segítségünk marad az internet, ott találni bőven információt. Ha valaki a létrázást napi szinten gyakorolja mint például a festők vagy gipszkarton szerelők, lényegesen hamarabb fog biztonsággal gólyán mozogni, mint pl egy villanyszerelő akik alkalomszerűen állnak létrán, esetleg nem nagyon közlekednek vele. Nagyon fontos, hogy mindig tartsuk szem előtt: nem a saját lábunkon állunk, hanem annak meghosszabbításán.

Nem véletlen ha körül nézzünk az internet segítségével a nagy világban, akkor azt látjuk hogy a nálunk használatos létra nem divat más országokban. Vagy gólyalábat, vagy fix létrát, vagy különböző állványt használnak.
Valószínűleg nem azért mellőzik a hagyományos fa létrát, mert a saját munkájukat akarják ezzel megnehezíteni, és mind az idejüket és pénzüket kívánják ilyen módon pazarolni. Nagyon nagy segítség lehet a gipszkartonozó – festő gólyaláb a gipszkartonozásban, festésben!!