DELKO ZUNDER bandázsoló

DELKO ZUNDER bandázsoló

DELKO ZUNDER nagy tartályos bandázsoló.

Itt pedig a fejrész multifunkciós így egy mozdulattal lehet dolgozni a bandázsolóval a sarokban is! Nagyon jó kis gép. A tartályába több glett fér bele. A teli tartállyal a súlya kb 4 kg. Nem kevés de nem is kell leszállni a létráról egy jó ideig. Kilométereket lehet bandázsolni egy töltéssel. 

A ” NAGY TESTVÉR” bandázsoló ára bruttó 88.900 Ft 

Nagyobb tartállyal, cserélhető/fordítható sarok fejjel. Egy mozdulattal megfordítható a fej és mehet a szalag a sarokba is. Nagyon praktikus szerkezet és a kivitelezők szerint nagyon meggyorsítja, megkönnyíti a munkát a sarkokban!!!. Mindent tud ami kell a gyors munkához. A  A gépet forgalmazzuk, átvehető személyesen vagy küldjük futárral.

Bármilyen glettanyaggal használható. Készre kevert glettel, pl Siniat Nida Effekt, Rigips Promix Mega, Knauf Sheetrock, Polifarbe Platinum.  A hézagolás során bármely a SINIAT, KNAUF, vagy RIGIPS által gyártott zsákos hézagoló gletteket, gipszeket bátran használhatjuk. Minőségük egyformán kitűnő. A bandázsoló gép elején 4 állítási lehetőség van,ezzel állíthatja be hogy mennyi anyagot adagoljon a szalaghoz. A szalag felhordása után természetesen  el kell húzni a feleslleges glettet majd a száradás után természetesen igény szerint 1x vagy 2x glettelni kell. Ez a gép csak a bandázsoló szalag felhordásában segít sokat de a glettelést nem hagyhatjuk ki. A felhasznált glettanyag mennyisége a “csuklótól” és a keverési szokásoktól is nagyban függ.

A bandázsoló géphez természetesen jár a 2 db közdarab is! Ezzel kompatibilis lesz a hazai forgalmazású FIBA szalagra, TEYSA szalagra, papír fugafedő szalagra is!
Gipszkarton bandázsoló. Egyszerű kis szerszám ami meggyorsítja a munkát. Kitűnő anyagból készült, végtelenül egyszerű a használata, talán ezért lett  nagyon népszerű most már hazánkban is. Ha megszokjuk a használatát akkor órákat lehet spórolni egy munkán. Nagyon hamar visszahozza az árát. Aktuális készletről érdeklődjön telefonon. 06-30-958-2915 vagy – info@avgroup.hu​