Menu
info@gipszkartonok.info.hu
Menu

Fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval

Fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval

Valós készlettel rendelkező Mapei termékek, gipszkarton, kazettás álmennyezet, szigetelőanyag szakáruház vagyunk! 

Fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval
Fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval

Fürdőszobánk, otthonunk talán egyik legkedveltebb helyisége. Hiszen ki ne szeretné, hogy egy stresszes nap után a gyönyörűen burkolt fürdőszobájában pihenje ki a nap fáradalmait. Ez így van rendjén!

Amikor a fürdőszobánkat felújítjuk akkor nagyon nagy gondot fordítsunk arra, hogy ez a hely a nyugalom szigete legyen, hogy jól érezzük magunkat benne.

A gondosan kiválasztott csempe és járólap a hozzá passzoló fugázóval igazi gyöngyszeme lehet otthonunknak, ráadásul számos egyéb előnyös funkciót is ellát, mint például a penész elleni védekezést. Na itt jön képbe, hogy milyen fugázót is használjunk? Hát persze, hogy a fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval történjen.  

Fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval
Fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval
A fürdőszobát az ember nem alakítgatja évente, ezért érdemes olyan burkolólapot, csempét és hozzá fugázót kiválasztani ami biztosan tetszeni fog évek múlva is, trendi marad a színvilága és ez idő alatt ellenáll a rendszeres igénybevételnek, vízterhelésnek, penésznek.

A kivitelezők imádnak mapei termékekkel dolgozni mert a fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval biztonságot ad.

Mapei termék árakat és részletes leírásokat ITT talál. 

Ahhoz, hogy a fürdőszoba felújítás után a burkolatunk teljes pompájában ragyogjon, központi szerepet tölt be a fugák színe, mérete. A fugázás nem csak szép, hanem fontos gyakorlati szerepe is van.

A jól megválasztott fuga anyaggal megvédheti fürdőszobáját a penész ellen, és kitöltheti vele a nagyon keskeny, vagy nagyon széles, vagy épen a változó vastagságú fugahézagokat. A fürdőszoba felújítás esetén a burkolatok kifugázására a Mapei fugázóanyagok mindegyike kitűnő választás lehet az Ön és a kivitelező számára is, akár a cementes fugázókról van szó, akár epoxy fugákról.

A kivitelezők imádnak mapei termékekkel dolgozni mert a fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval biztonságot ad. 

Fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval
Fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval
A KERACOLOR FF FLEX fugázóval a fürdőszobája fugázását költségkímélően megoldhatja. Ez a Mapei flexibilis fugázóanyag a víztaszító tulajdonsága miatt alkalmas fürdőszoba felújításához, falra és padlóra egyaránt.

Ez a normál kötésidejű fugázó 6 mm fugaszélességig kiváló és tartós megoldást nyújt fürdőszobájában.

Azonban ha tart az Ön és családja egészségére is veszélyt jelentő penészesedéstől, úgy a vízlepergető és penész elleni ULTRACOLOR PLUS-t ajánljuk, amivel hatékonyan megakadályozhatja a csúnya penész foltok megjelenését. Keskenyebb és szélesebb, sőt változó vastagságú fugahézagokat is kitölthetünk vele, és számos ragyogó színből választhat.

Elsősorban nagy igénybevétel, például épített tusolók/zuhanyzók esetén, vagy erős vegyszeres tisztítás miatt, esetleg design szempontok okán alkalmazhatjuk a KERAPOXY CSALÁD valamelyik termékét a fürdőszoba felújításakor.
Ilyen a KERAPOXY DESIGN fugázó, amit ha MAPEGLITTER csillogó adalékkal keverünk egyedi, dekoratív burkolatot alakíthatunk ki fürdőszobánkban. A másik egy új termék, a KERAPOXY CQ, melynek felületéről a szennyeződések bármikor könnyen eltávolíthatóak egyszerű módon.

A Kerapoxy fugázóanyagok vízfelvétele gyakorlatilag nulla, a ráverődő víztől egyáltalán nem színeződnek el, anyagukban nem nedvesednek, így nem is penészednek, koszolódnak. Jól ellenállnak a vegyszereknek, illetve a mechanikai terhelésnek is.

Ne feledjen el gondolni a penész elleni védekezésre, ha fürdőszoba felújításra szánja el magát. A megfelelő fuga választás és a fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval ennek a legfontosabb eleme. 

Kedves látogató!

Az oldalon lévő Mapei árak listaárak ami szinte inden termék esetében változhat/csökkenhet. Aktuális raktárkészletről és árakról érdeklődjön a kolléganőnél. 06-70-683-3330  

TerméknévMire való?KiszerelésBruttó ár
Adesilex P9 Cementalapú rag. habarcs25 kg155 Ft/kg
Primer GDiszperziós alapozó25 kg1615 Ft/kg
Keraflex S1rag. habarcs25 kg224 Ft/kg
Mapegum WPSkenhető szigetelés5 kg2116 Ft/kg
Ultraplan ECO20önt. aljzatkiegyenlítő23 kg159 Ft/kg
Eco Prim Gripalapozó, kellősítő10 kg1742 Ft/kg
Mapapur roof foampisztolyos ragasztóhab750 ml2527 Ft/db
Mapelastik Abeton - repedésre24 kg980 Ft/kg
Mapelastik Bbeton - repedésre8 kg980 Ft/kg
Planitop 550beton javítóhabarcs166 Ft
Mapethermragasztótapasz25 kg84 Ft/kg
Mapethermkőzetgyapot ragsztó25 kg127 Ft/kg
Mapesil ACfehér szilikon310 ml2510 Ft
Keracolor FFfehér fugázó20 kg10892 Ft/zsák
Mapebandgumírozott textília50 fm960 Ft/fm
 

Valós készlettel rendelkező Mapei termékek, gipszkarton, kazettás álmennyezet, szigetelőanyag szakáruház vagyunk de kérjük, hogy az aktuális készletről érdeklődjön a kolléganőnél telefonon a táblázatban lévő telefonszámon. Javasoljuk, hogy a nyitvatartási idő vége előtt legalább fél órával jöjjön be hozzánk, hogy az anyagkiadás zökkenőmentes legyen. Amennyiben rendelése eléri a gyártó által szabott mennyiséget, úgy a termék ingyenesen kerül kiszállításra. Kollégáink tapasztalt szakemberek, akik kérdés esetén is rendelkezésükre állnak. 

Hanggátló, normál, impregnált, tűzgátló, tűzgátló impregnált, hajlítható, perforált gipszkarton árak. Siniat, Knauf, Rigips gipszkartonok, MAPEI vízszigetelő, fugázó, betonjavító termékek.   Armstrong, Knauf AMF kazettás álmennyezet lapok,  rendszerek. Rockwool kőzetgyapot, Ursa és Knauf üveggyapot hangszigetelő és hőszigetelő anyagok Budapesten és vidéki telephelyeinken. Csupa minőségi, megbízható gyártó és a termékeik vannak készleten,

Szigetelőanyag árak ITT –  Gipszkarton profil árak ITT –  Kazettás álmennyezet árak ITT