Fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval

Fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval

Valós készlettel rendelkező Mapei termékek, gipszkarton, kazettás álmennyezet, szigetelőanyag szakáruház vagyunk! 

Telephely elérhetőség és árajánlatkérés.

Központi raktárcímtelefonszámemail cím
1163 BudapestNagyicce sor 4 +36 30 297 1733info@profiszigeteles.com
 

TerméknévMire való?Kiszerelésnettó ár/kiszerelés
Adesilex P9 Cementalapú rag. habarcs25 kgÁrakról kérjük érdeklődjön
Primer GDiszperziós alapozó25 kgÁrakról kérjük érdeklődjön
Keraflex S1rag. habarcs25 kgÁrakról kérjük érdeklődjön
Mapegum WPSkenhető szigetelés5 kgÁrakról kérjük érdeklődjön
Mapegum WPSkenhető szigetelés25 KgÁrakról kérjük érdeklődjön
Ultraplan ECO20önt. aljzatkiegyenlítő23 kgÁrakról kérjük érdeklődjön
Eco Prim Gripalapozó, kellősítő10 kgÁrakról kérjük érdeklődjön
Mapepur roof foampisztolyos ragasztóhab750 mlÁrakról kérjük érdeklődjön
Mapelastik "A"beton - repedésre24 kgÁrakról kérjük érdeklődjön
Mapelastik "B"beton - repedésre8 kgÁrakról kérjük érdeklődjön
MapelastikAquadefense3,5 KgÁrakról kérjük érdeklődjön
MapelastikAquadefense7,5 KgÁrakról kérjük érdeklődjön
MapelastikAquadefense15 KgÁrakról kérjük érdeklődjön
Planitop 550beton javító habarcs25 kgÁrakról kérjük érdeklődjön
Mapethermragasztótapasz25 kgÁrakról kérjük érdeklődjön
Mapethermkőzetgyapot ragsztó25 kgÁrakról kérjük érdeklődjön
Mapesil ACfehér szilikon310 mlÁrakról kérjük érdeklődjön
Keracolor FFfehér fugázó20 kgÁrakról kérjük érdeklődjön
Mapeband H130gumírozott textília10 fmÁrakról kérjük érdeklődjön
Mapeband H130gumírozott textília30 fmÁrakról kérjük érdeklődjön
Keracolor FFfehér fugázó5 kgÁrakról kérjük érdeklődjön
 

Fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval
Fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval

Fürdőszobánk, otthonunk talán egyik legkedveltebb helyisége. Hiszen ki ne szeretné, hogy egy stresszes nap után a gyönyörűen burkolt fürdőszobájában pihenje ki a nap fáradalmait. Ez így van rendjén!

Amikor a fürdőszobánkat felújítjuk akkor nagyon nagy gondot fordítsunk arra, hogy ez a hely a nyugalom szigete legyen, hogy jól érezzük magunkat benne.

A gondosan kiválasztott csempe és járólap a hozzá passzoló fugázóval igazi gyöngyszeme lehet otthonunknak, ráadásul számos egyéb előnyös funkciót is ellát, mint például a penész elleni védekezést. Na itt jön képbe, hogy milyen fugázót is használjunk? Hát persze, hogy a fugázás Mapei Keracolor fugázóval történjen.  

MAPEI KERACOLOR FF FLEX – SZÍNES FUGÁZÓ 6 mm-ig

Fokozott terhelhetőségű, polimerekkel módosított, DropEffect® technológiával készült vízlepergető tulajdonságú, cementkötésű fugázóhabarcs 6 mm fugaszélességig.

Alkalmazási területek:
Bármilyen (egyszer vagy kétszer égetett, klinker, kőporcelán, stb.) kerámiaburkolat, terrakotta, kőlap burkolat (természetes kőlap, márvány, gránit, műkő, stb.), üvegés márványmozaik burkolat fugázása. Könnyen felhordható és kialakítható felület, sima, tömör fugázása bel- és kültéri padlón és falon.

Alkalmas úszómedencék, fürdőszobák, konyhák, valamint különösen sima és fényezett padlófelületek fugahézagainak kitöltésére. Olyan beépített különleges hidrofób adalékszereket tartalmaz, ami miatt a fugaanyag rendkívül tartós, nagymértékben vízlepergető, az elkoszolódásra kevésbé hajlamos, azaz szennytaszító (DropEffect® technológia) és foltosodásálló lesz.

A Keracolor FF Flex-et Fugolastic-kal keverve javulnak a kikeményedett fuga jellemzői, amely így különösen nagy igénybevételnek kitett környezetben is megfelelő szilárdságot mutat.

Műszaki adatok:
Bedolgozási idő: kb. 2 óra.
Felületképzés megkezdhető: 10-20 perc múlva.
Járható: kb. 24 óra múlva.
Teljesen terhelhető: 7-10 nap múlva.
Színek: 26.
Felhordás: MAPEI fugázógumival vagy lehúzóval.
Felületképzés: MAPEI szivaccsal vagy Scotch-Brite® tisztítófilccel. EMICODE: EC1 R – nagyon alacsony kibocsátású.
Anyagszükséglet:
hézagmérettől függően

Gyönyörű fürdőszoba, prémium MAPEI termékekkel készítve!!

Fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval
Fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval
A fürdőszobát az ember nem alakítgatja évente, ezért érdemes olyan burkolólapot, csempét és hozzá fugázót kiválasztani ami biztosan tetszeni fog évek múlva is, trendi marad a színvilága és ez idő alatt ellenáll a rendszeres igénybevételnek, vízterhelésnek, penésznek.

A kivitelezők imádnak mapei termékekkel dolgozni mert a fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval biztonságot ad.

Mapei termék árakat és részletes leírásokat ITT talál. 

Ahhoz, hogy a fürdőszoba felújítás után a burkolatunk teljes pompájában ragyogjon, központi szerepet tölt be a fugák színe, mérete. A fugázás nem csak szép, hanem fontos gyakorlati szerepe is van.

A jól megválasztott fuga anyaggal megvédheti fürdőszobáját a penész ellen, és kitöltheti vele a nagyon keskeny, vagy nagyon széles, vagy épen a változó vastagságú fugahézagokat. A fürdőszoba felújítás esetén a burkolatok kifugázására a Mapei fugázóanyagok mindegyike kitűnő választás lehet az Ön és a kivitelező számára is, akár a cementes fugázókról van szó, akár epoxy fugákról.

A kivitelezők imádnak mapei termékekkel dolgozni mert a fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval biztonságot ad. 

Fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval
Fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval
A KERACOLOR FF FLEX fugázóval a fürdőszobája fugázását költségkímélően megoldhatja. Ez a Mapei flexibilis fugázóanyag a víztaszító tulajdonsága miatt alkalmas fürdőszoba felújításához, falra és padlóra egyaránt.

Ez a normál kötésidejű fugázó 6 mm fugaszélességig kiváló és tartós megoldást nyújt fürdőszobájában.

Azonban ha tart az Ön és családja egészségére is veszélyt jelentő penészesedéstől, úgy a vízlepergető és penész elleni ULTRACOLOR PLUS-t ajánljuk, amivel hatékonyan megakadályozhatja a csúnya penész foltok megjelenését. Keskenyebb és szélesebb, sőt változó vastagságú fugahézagokat is kitölthetünk vele, és számos ragyogó színből választhat.

Elsősorban nagy igénybevétel, például épített tusolók/zuhanyzók esetén, vagy erős vegyszeres tisztítás miatt, esetleg design szempontok okán alkalmazhatjuk a KERAPOXY CSALÁD valamelyik termékét a fürdőszoba felújításakor.
Ilyen a KERAPOXY DESIGN fugázó, amit ha MAPEGLITTER csillogó adalékkal keverünk egyedi, dekoratív burkolatot alakíthatunk ki fürdőszobánkban. A másik egy új termék, a KERAPOXY CQ, melynek felületéről a szennyeződések bármikor könnyen eltávolíthatóak egyszerű módon.

A Kerapoxy fugázóanyagok vízfelvétele gyakorlatilag nulla, a ráverődő víztől egyáltalán nem színeződnek el, anyagukban nem nedvesednek, így nem is penészednek, koszolódnak. Jól ellenállnak a vegyszereknek, illetve a mechanikai terhelésnek is.

Ne feledjen el gondolni a penész elleni védekezésre, ha fürdőszoba felújításra szánja el magát. A megfelelő fuga választás és a fugázás Mapei Keracolor FF flex fugázóval ennek a legfontosabb eleme. 

 

Valós készlettel rendelkező Mapei termékek, gipszkarton, kazettás álmennyezet, szigetelőanyag szakáruház vagyunk de kérjük, hogy az aktuális készletről érdeklődjön a kolléganőnél telefonon a táblázatban lévő telefonszámon. Javasoljuk, hogy a nyitvatartási idő vége előtt legalább fél órával jöjjön be hozzánk, hogy az anyagkiadás zökkenőmentes legyen. Amennyiben rendelése eléri a gyártó által szabott mennyiséget, úgy a termék ingyenesen kerül kiszállításra. Kollégáink tapasztalt szakemberek, akik kérdés esetén is rendelkezésükre állnak. 

Hanggátló, normál, impregnált, tűzgátló, tűzgátló impregnált, hajlítható, perforált gipszkarton árak. Siniat, Knauf, Rigips gipszkartonok, MAPEI vízszigetelő, fugázó, betonjavító termékek.   Armstrong, Knauf AMF kazettás álmennyezet lapok,  rendszerek. Rockwool kőzetgyapot, Ursa és Knauf üveggyapot hangszigetelő és hőszigetelő anyagok Budapesten és vidéki telephelyeinken. Csupa minőségi, megbízható gyártó és a termékeik vannak készleten,

Szigetelőanyag árak ITT –  Gipszkarton profil árak ITT –  Kazettás álmennyezet árak ITT