fuvarozas – ponyvas auto

Gipszkarton és szigetelőanyag fuvarozás.

Gipszkarton és szigetelőanyag fuvarozás.
Ne kínlódjon a tetőcsomagtartóval az utánfutó vagy autó bérléssel és a szomszédot vagy a barátot is hagyjuk békén! A gipszkarton lapok nagy súlyúak így nem egyszerű a szállításuk. Mi ebben segítünk. Gyorsan és olcsón szállítjuk házhoz Önnek a gipszkarton és a szigetelőanyagot. Néhány ezer forintból házhoz szállítható a gipszkarton és szigetelőanyag illetve a fuvardíj az anyag mennyiségétől is függ és megbeszélés tárgyát képezi!!!

Gipszkarton és szigetelőanyag házhoz szállítás, fuvarozás árak Budapesten és vidéken. Érdeklődjön:06-30-958-2915 Tonnák és köbméterek. Nem gond. Megfelelő autóval szállítunk házhoz. Egyeztessünk telefonon és számíthat ránk!

Mi valós raktárkészlettel rendelkező gipszkarton, álmennyezet és szigetelőanyag SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház. Ha kíváncsi valamelyik termék árára és annak fuvardíjára akkor nálunk azt azonnal megkapja. Önnek nem kell kitöltögetnie egész oldalakat, hogy majd megtudja az árakat hanem kolléganőnk már nézi is a számítógépen. Ez előnyünkre szóljon. Egy telefonhívást megérünk. 06-30-958-2915

fuvarozás – ponyvás autó. Gipszkarton és szigetelőanyag házhoz szállítás, fuvarozás

Az a helyzet, hogy a gipszkarton és szigetelőanyag házhoz szállítás, fuvarozás szakmában vagy tonnákat vagy köbmétereket kell szállítani. Persze ez is csak féligazság.
Amikor csak egy gipszkarton előtétfalat vagy válaszfalat kell építenünk akkor nem tudjuk megtölteni a legkisebb 1,5 tonnás autót sem.

Különösen akkor, ha adj uram isten azonnal kell az anyag mert “beesett” mondjuk a kivitelező vagy pénteken jutott az eszembe, hogy nincsen elég gipszkarton és szigetelőanyag. Tök üresen kellene elindulnia. Ilyenkor vannak a bajok a fuvarozással. Mi abban tudunk segíteni, hogy ha van időnk akkor gyűjtőfuvarral is ki tudjuk küldeni az anyagot és így jóval olcsóbb lehet a Gipszkarton és szigetelőanyag házhoz szállítás, fuvarozás.