Gipszkarton és szigetelőanyag szállítás árak

Gipszkarton és szigetelőanyag szállítás árak – Gipszkarton és szigetelőanyag szállítás árak Budapesten olcsón!!! A szakáruházaink saját gépjárműparkkal rendelkeznek.

Ne kínlódjon a tetőcsomagtartóval az utánfutó vagy autó bérléssel és a szomszédot vagy a barátot is hagyjuk békén!  A gipszkarton lapok nagy súlyúak így nem egyszerű a szállításuk. Mi ebben segítünk. Gyűjtőfuvarral szállítjuk házhoz Önnek a gipszkarton és a szigetelőanyagot. Így a gipszkarton és szigetelőanyag szállítás árak alacsonyak maradnak és néhány ezer forintból házhoz szállítható.

 

Gipszkarton és szigetelőanyag szállítás árak
Gipszkarton és szigetelőanyag szállítás árak
Amennyiben nem azonnal kell a gipszkarton szigetelőanyag vagy kazettás álmennyezet vagy csak néhány anyag hiányzik a gipszkarton vagy szigetelőanyag rendszerből akkor olcsó megoldás lehet a gyűjtőfuvar! A kisebb megrendelések együttes szállításával olcsón tudjuk tartani a fuvarköltséget. 

Egyeztessünk az anyagokról és a szállítás időpontjáról és mi kilogisztikázzuk Önnek a “többiekkel” együtt az anyagot gyűjtőfuvarral!

Ennél olcsóbb nem lehet a tonnák vagy köbméterek szállítása! Ne kínlódjon mi segítünk a szállításban!

Mi valós raktárkészlettel rendelkező gipszkarton, álmennyezet és szigetelőanyag SZAKÁRUHÁZ vagyunk. Nem webáruház. Ha kíváncsi valamelyik termék árára akkor nálunk azt azonnal megkapja. Önnek nem kell kitöltögetnie egész oldalakat, hogy majd megtudja az árakat hanem kolléganőnk már nézi is a számítógépen. Ez előnyünkre szóljon. Egy telefonhívást megérünk. 06-30-958-2915 

 

Gipszkarton és szigetelőanyag szállítás árak
Gipszkarton és szigetelőanyag szállítás árak

Gipszkarton és szigetelőanyag szállítás árak
Gipszkarton és szigetelőanyag szállítás árak

Piacvezető gipszkarton, kazettás álmennyezet és szigetelőanyag gyártók termékeit forgalmazzuk ahol nem kérdés a minőség. Cégünk útja is emellett az filozófia mellett halad. A minőséget nem kell szégyellni és a minőség biztonságot ad! Forgalmazó partnerünk és kollégáink szakmaisága magasan képzett. Ez is garancia hogy nálunk Ön jó helyen jár! 

 

Cégünk fő profilja a szigetelőanyagok (hő-, hang, vízszigetelés, homlokzati szigetelő vakolatok) valamint a szárazépítészeti (gipszkarton és álmennyezeti) rendszerek forgalmazása. Raktárainkban a következőket találja.Szigetelőanyagok gipszkarton falba, tetőtérbe, beton alá, homlokzatra, faházhoz, pincékhez, víz és gázcsövekhez.   

 

Raktárainkban üveggyapot, kőzetgyapot és polisztirol hő és hangszigetelő szigetelőanyagok  széles választékát tarjuk! Kivitelezőknek,projektekre egyedi árakat alkalmazunk! Rockwool, Ursa, Knauf, Nobasil, Nikecell, Austrotherm. Nagyon jó szigetelőanyag árak! 

 

Gipszkarton és szigetelőanyag raktáraink-telephelyeink: Budapest IX. és IV. kerület. Vidéki telephelyeink: Szeged, Pécs, Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza Győr.

Országos partnerhálózat!  Raktárkészletről, árakról érdeklődjön telefonon a 06-30-958-2915 vagy az info@avgroup.hu email címen.

Gipszkarton és szigetelőanyag szállítás árak –  – egyeztessünk és olcsón házhoz szállítjuk!! Megrendelés esetén segítünk a szállításban is! Fizetés akár a helyszínen! 

A bal oldalon találnak egy ajánlatkérő modult, ahonnan azonnal elküldhetik kérdéseiket. Tegyenek próbára minket!