Gipszkarton sarok glettelő szerszám

Gipszkarton sarok glettelő szerszám – PROWALLZ.HU szerszám oldalunkra ITT léphet át.

Egy kivételes embertől, a CanAm cég képviselőjétől kaptunk 2 garnitúra sarok bandázsoló szerszám szettet.

A szett tartalmaz élek és sarok görgőket, különböző méretű, cserélhető fejeket glett felhordásához a sarkokhoz, teleszkópos nyeleket 2 méretben, bandázsoló szalag sarok görgőt, pumpás nyelet ami adagolja a fejekre a glettet. 

Szeretnénk megismertetni veletek festő kollégákkal a profi festő szerszámokat hazánkban. Kint 30-50 éve ezekkel a szerszámokkal dolgoznak a festők, gipszkarton szerelők. Kitaposták nekünk az utat, úgyhogy a szerszámok kipróbáltak.

Néhány éve még teljesen kőkori, illetve hagyományos szerszámokkal dolgoztak a kollégák, ám 15 év késéssel ugyan, de utolért minket a fejlődés a szerszámokban is.

A glettvas, spakli, létra korongecset, mellett felbukkantak végre a komolyabb, modernebb, profi szerszámok is. Ilyen például a DELKO ausztrál cég bandázsoló szerszámai, a LEVEL5 és COLUMBIA  amerikai cégek bandázsoló, élvédőző, glettelő szerszámai, szettjei.

Ismert márkák, akik rengeteget fektetnek a mai napig az szerszám innovációba. Nem is lehet máshogy talpon maradni. Nekünk is velük együtt fejlődni kell. A világban már jól bevált szerszámként használják.

Gipszkarton sarok bandázsoló
Gipszkarton sarok bandázsoló

Gipszkarton sarok bandázsoló
Gipszkarton sarok bandázsoló

Gipszkarton sarok bandázsoló
Gipszkarton sarok bandázsoló

bandázsoló, finiselő gép nyél a tubussal és sarok fejjel
Gipszkarton sarok bandázsoló nyél a tubussal és sarok fejjel

Gipszkarton sarok bandázsoló
Gipszkarton sarok bandázsoló gép nyél a tubussal

Gipszkarton sarok bandázsoló
Gipszkarton sarok bandázsoló

Gipszkarton sarok glettelő szerszám cserélhető fejekkel.

 

Néhány videó a gipszkarton sarok glettelő szerszám használatáról.

Ilyen gipszkarton sarok glettelő szerszám szettet kaptunk a CanAm partnerünktől.

Gipszkarton sarok glettelő szerszám – szerszám árakért kattintson IDE

Egy biztos. Át kell alakítani egy kicsit a megszokott komfort zónánkat a festő szakmánkban!  Aztán jóval gyorsabbak és hatékonyabbak leszünk. A megrendelő is meg a “főnök” is sokkal elégedettebb lesz! 

A Gipszkarton sarok bandázsoló gépet, homax banjo kis bandázsolót és a festő gólyalábat postai úton az ország bármely részébe futárral eljuttatjuk vagy Pest megyében, Pécelen az irodánkban személyesen átveheti. 

A Gipszkarton sarok bandázsoló gép mellett forgalmazzuk még a festő gólyalábat és a DELKO típusú kicsi bandázsoló szerszámokat is. Bővebben ITT olvashat! A homax banjo kicsi bandázsoló és a gólyaláb csak a péceli irodánkban vehető át vagy tekinthető meg. A szerszámok aktuális készletéről, árakról és a vásárlás menetéről érdeklődjön 06-30-958-2915 vagy info@avgroup.hu  

 

bandázsoló
bandázsoló
Bandázsoló szerszám árakat ITT talál.

gólyalábak
gólyalábak
Gólyaláb méreteket és árakat ITT talál.

 

Valós készlettel rendelkező gipszkarton, kazettás álmennyezet, szigetelőanyag szakáruház vagyunk de kérjük, hogy az aktuális készletről érdeklődjön a kolléganőnél telefonon a táblázatban lévő telefonszámon. Javasoljuk, hogy a nyitvatartási idő vége előtt legalább fél órával jöjjön be hozzánk, hogy az anyagkiadás zökkenőmentes legyen. Amennyiben rendelése eléri a gyártó által szabott mennyiséget, úgy a termék ingyenesen kerül kiszállításra. Kollégáink tapasztalt szakemberek, akik kérdés esetén is rendelkezésükre állnak. Megrendelés esetén segítünk a szállításban is! Fizetés akár a helyszínen a a sofőrnél!  

Hanggátló, normál, impregnált, tűzgátló, tűzgátló impregnált, hajlítható, perforált gipszkarton árak. Siniat, Knauf, Rigips gipszkartonok.

Armstrong, Knauf AMF kazettás álmennyezet rendszerek. Rockwool kőzetgyapot, Ursa és Knauf üveggyapot hangszigetelő és hőszigetelő anyagok Budapesten és vidéki telephelyeinken.

Szigetelőanyag árak ITT –  Gipszkarton profil árak ITT –  Kazettás álmennyezet árak ITT 

Néhány gondolat, észrevétel a szárazépítészetről és a festő szakmáról.

1982 ben kezdtem az Illatos utcai festő iskolában. 1 hét iskola, 1 hét gyakorlat. A gyakorlatot a Magyar Gyapjúfonó és Szövőgyárban Zsódi Pista bácsi kezei között gyakoroltam. ( Az iskola is és a szövőgyár is azóta megszűnt. ) Ez nem is annyira fontos mint az a tény, hogy 1982 óta még mindig a glettvas, spakli, és a létra az a szerszám amit festő szakmában használunk. Szeretném előre jelezni, hogy minden tiszteletem a festőké és gipszkartonosoké de a fejlődést nem lehet megállítani a szakmában sem. Ez a fejlődés pedig nem más mint azok a szerszámok amiket külföldön hosszú évek óta használnak. Ilyenek a kisebb és nagyobb bandázsoló gépek, gólyalábak és egy sor kéziszerszám. Nagyon sokan még félnek ezektől de lassan jön egy generáció aki már csak ezeket fogja használni. Mi is úttörő szerepet játszunk ebben a fejlődésben mert igen is szeretnénk bemutatni és megismertetni a fiataloknak, bátrabbaknak ezeket a szerszámokat.

Gipszkarton sarok glettelő szerszám használata nélkül – egy példa.

Csak egy mai példa ami velem történt. Felújítom a házamat és a gipszkartonos után megjelent egy 30-as festő. Mivel szakmai ember vagyok félig meddig gondoltam egy bátrat és vettem egy vödör Siniat kész glettet és kikészítettem egy bitang erős bandázs szalag családot a straitflex cégtől. https://gipszkartonarak.hu/eros-bandazs-szalag-gipszkartonozashoz/   Csak a végét mondom a történetnek. Sem a kész glettet sem a speciális bandázs szalagot nem használta a festő srác mondván, hogy azt használja amit ismer és bízik benne. Hozzá tenném, hogy a szemetes zsák tele lett a “bedöglött” glettől illetve a  sarkokba nem került bandázszsalag mondván, hogy oda majd jön a tubusos akril anyag. Lehet, hogy én rohanok ezzel a fejlődéssel de olyan nagy a különbség az anyagokban és szerszámokban nálunk és külföldön, hogy ez minimum gyanús. Lehet, hogy több bátorság kellene vagy tényleg meg kell várni a következő generációt akik hazajönnek és használni fogják a kint megismert szerszámokat. 

Minden esetre nem adom fel. A legújabb agyszüleményemet egy remek emberrel hoztam össze aki a CanAm cég gipszkarton bandázsoló, finiselő gép forgalmazója. Megpróbálkozunk ezzel a szerszámmal is itthon, hátha lesznek vakmerőek, bátrak akik kipróbálják ezt a technikát. A bandázsoló, finiselő gép nem olcsó mulatság de annyira meggyorsítja a munkát, hogy nagyon. A CanAm bandázsolóval egy mozdulattal van felhordva a papír bandázs szalag a sarokba úgy, hogy átfedéssel van a sarkokon. Nem kell a glettet és az akril hézagerősítőt “ujjazni”. A géppel használatos papírszalagnál pedig nincsen erősebb.