Gipszkartonosoknak pihenésképpen

Gipszkartonosoknak pihenésképpen. Amikor elfáradtok gipszkartonosok akkor javaslom ezt a horgász és pihenő paradicsomot! Gipszkartonosoknak pihenésképpen! Horgász és pihenőpark Gödöllőn.

Gipszkartonosoknak pihenésképpen
Gipszkartonosoknak pihenésképpen

Sziasztok!

Én ide járok amikor besokallok. Állandóan rohanunk és azt gondolom, hogy jár nekünk a kikapcsolódás. 2 éve ismertem meg ezt a helyet. Azóta ide járok horgászni, pihenni illetve a fiaimmal focizni ha ki akarok szakadni a monoton munkából. Gipszkartonosoknak és mindenkinek csak ajánlani tudom.

Carplove Carplove1 Carplove3

Elhelyezés akár 30 fő részére téliesített faházakban.

  • A különálló épületek (2-es, 3-as, 6-os, 7-es) 4+1 személy részére biztosítanak ágyneművel ellátott kényelmes fekhelyeket, fürdőszobával, hűtőszekrénnyel és televízióval felszerelve.
  • A 4-es ház 8 fő befogadására alkalmas hasonló körülményeket biztosítva.
  • Az 1/II-es két fő kényelmét biztosítja.

A több napra érkezők rendelkezésére áll a büfé mögötti szabadtéri konyha külön tűzrakó hellyel, bográcsoló helyekkel, csoportos étkezési és mosogatási lehetőséggel, hűtőszekrény és fagyasztó használatával. Esküvők, céges rendezvények, bulik. Nagyon jó hely!

 

Árak:

5000.- HUF/fő/éjszaka, minimum 2 éjszaka esetén 3500.- HUF/fő/éjszaka

14 éven aluli gyerekek ingyenesen vehetik igénybe szolgáltatásainkat.

A képek megtekintéséhez kattints ide!

Gipszkartonosoknak pihenésképpen. – http://www.carplovepark.com/megkozelites/

Megközelítés

A Carplove Park (régi nevén Silver Club) Gödöllő és Isaszeg között a vasúti átjárónál található.

Telefon: +36 (30) 3981889 – hivatkozzatok a www. gipszkartonarak.hu oldalra!

Megközelítés

Isaszeg felől gépjárművel érkezve a (második) vasúti átjáró után kb. 30 méterrel, a záróvonal megszűnése után kell balra befordulni a murvás útra (utcakép a lefordulás helyéről:http://goo.gl/Em94Hc), majd azon a főúttal párhuzamosan (Isaszeg felé) visszafelé haladni mintegy 40 métert a jobbra található bejáratig, ami pontosan a vasút átjáróval szemben van.

Gödöllő felől érkezve a vasúti átkelőhely második előjelző táblája után kell lehajtani a jobbra párhuzamosan tovább futó murvás útra (utcakép a lefordulás helyéről: http://goo.gl/Xu7SRl), majd tovább haladni mintegy 40 métert a jobbra található bejáratig, ami pontosan a vasút átjáróval szemben van.

Utcakép
Utcakép a park bejáratáról

Aki vonattal szeretne kijutni, annak a Budapest-Gödöllő útvonalon, Isaszeg után található Gödöllő Állami telepek vasútmegállóban kell leszállnia, majd mintegy 500 métert (~6 perc) visszasétálnia a főúton Isaszeg felé. Az új jobb oldalán lesz a Park bejárata, pontosan a vasút átjáróval szemben. Hivatalos menetrendről a MÁV-Start oldalán tájékozódhatnak.