LB Knauf aljzatkiegyenlítő

LB Knauf aljzatkiegyenlítő

 

LB-KNAUF NIVOBOND 25 kg -os önterülő aljzatkiegyenlítő

LB Knauf aljzatkiegyenlítő
LB Knauf aljzatkiegyenlítő

Közvetlenül a felhasználás előtt kell vízzel összekeverni az aljzatkiegyenlítésre kész anyag eléréséhez.aztán ár lehet is önteni.

  • önterülő
  • géppel is felhordható
  • 3-15 mm vastagságban alkalmazható
  • beton és cementesztrich felületre
  • új építéshez
  • lakóépületekhez
  • Felújításokhoz, átalakításokhoz és új építéshez

 

 

LB Knauf aljzatkiegyenlítő

A Nivo Bond 3-15 önterülő aljzatkiegyenlítő régi és új lakóépületek, középületek beltéri beton és cement esztrich aljzatainak kiegyenlítésére alkalmas, 3-15 mm vastagságban. • beltérben • laminált padló, szalagparketta és hidegburkolat alá • 12 óra múlva járható

Követelmények az alapfelülettel szemben ,az aljzatkiegyenlítést megelőző műveletek:
A kiegyenlítendő felület legyen megfelelő szilárdságú, száraz, tiszta, por-és szennyeződésmentes.
Aljzatelőkészítés: A felületet a Nivo Bond 3-15 önterülő aljzatkiegyenlítő felhordása előtt 1 nappal Lasselsberger-Knauf Estrichgrund alapozóval előkezelni szükséges.
Alapfelületek: beton, cementesztrich

Feldolgozás: Az aljzatkiegyenlítőt az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel lassú fordulatszámon működtetett keverőgéppel. A keverést mindaddig végezzük, míg az anyag homogén, csomómentes nem lesz.

A Nivo Bond 3-15 aljzatkiegyenlítőt vödörből végzett felöntéssel, terítéssel hordjuk fel a megfelelően előkészített aljzatra, kilevegőztetését tüskés hengerrel segítjük.

Sarkoknál szükség esetén a felületet kőműveskanállal vagy glettvassal kiigazíthatjuk. 
Anyagszükséglet: 1 zsák  (25 kg) kb. 3 m²-re elegendő 5 mm rétegvastagságban.
szerszámok: rozsdamentes acél simító, tüskés henger, kőműveskanál.

 Nem webáruház vagyunk, hanem valós raktárkészlettel rendelkező gipszkarton, szigetelőanyag és kazettás álmennyezet szakáruház. Az oldalon található gipszkarton és szigetelőanyagokat raktárkészleten tartjuk, így azok azonnal megvásárolhatóak. Kollégáink tapasztalt szakemberek, akik kérdés esetén is rendelkezésükre állnak. Gipszkarton és szigetelőanyag árakról és aktuális készletről érdeklődjön: +36 30 958 2915

 

Telephelyeink címe, és elérhetőségeik.

Központi raktárcímtelefonszámemail cím
1163 BudapestNagyicce sor 4 +36 30 297 1733info@profiszigeteles.com

 

Hanggátló, normál, impregnált, tűzgátló, tűzgátló impregnált, hajlítható, perforált gipszkarton árak. Siniat, Knauf, Rigips gipszkartonok raklapos mennyiségekben vannak a raktárainkban!!  

Armstrong, Knauf AMF álmennyezet rendszerek. Rockwool kőzetgyapot, Ursa és Knauf üveggyapot hangszigetelő és hőszigetelő anyagok Budapesten és vidéki telephelyeinken.

 

Szigetelőanyag árak ITT –  Gipszkarton profil árak ITT –  Kazettás álmennyezet árak ITT