medium bandázs szalag gipszkarton falakhoz

Medium bandázs szalag gipszkarton falakhoz – belső élekhez.

Belső oldalán “szőrős” – kompozit/üvegszálas, szélei lukacsos szerkezetűek, így “kapaszkodik” a szalag a sarkokhoz, élekhez, a gipszkartonhoz. Nagyon erős bandázs szalag.

Ez a bandázs szalag csak a péceli irodánkban vehető át vagy GLS futárral házhoz szállíttatjuk 2 napon belül. Aktuális készletről kérem érdeklődjenek telefonon. 06-30-958-2915 

 

StraitFlex Medium bandázs szalag gipszkarton falakhoz
Medium bandázs szalag gipszkarton falakhoz

StraitFlex Medium bandázs szalag gipszkarton falakhoz
Medium bandázs szalag gipszkarton falakhoz

A StraitFlex Medium bandázs szalag kiválthatja a hazai szalagokat. Lukacsos szerkezetű a papírja és a belső oldalán szőrős – üvegszálas így optimálisan kapaszkodik a sarkokhoz, élekhez, a gipszkarton összeeresztésekhez. Nagyon erős anyagból vannak, jobban számíthatnak rájuk kirepedés ellen. A hazai üvegszövet szalag vékony és hamar kirepedhet.  Már nem mindig tudják követni a megnövekedett teljesítményeket és minőséget. A StraitFlex szalagokra számíthatnak.   Minden bandázs szalag készleten van, azonnal átvehető péceli irodánkban vagy postai úton 1-2 napon belül megküldjük a munka/projekt helyszínére.  

Megpróbálom leírni StraitFlex bandázs szalagot és a tapintás utáni érzetet, tapasztalatot. Ez egy bitang erős papírszalag amit üvegszállal erősítettek. 3 féle!! vastagságban kapható. A bandázs szalag belső oldalán az üvegszálak kitapinthatóak érezhetőek mint egy polip. Ezek “kapaszkodnak” a glettbe/falba. A szalag másik előnye lehet, hogy két széle gyárilag perforált, lukacsos. Ez azért lehet, hogy kevesebb glett anyagot vegyen fel. Ami még fontos lehet, hogy a szalag közepén végigfut egy gyári “perforáció/törés ami segít a belső sarkok/külső élek illesztéséhez.  Én azt látom, hogy ami nálunk két anyagból kapható azt itt egyben összerakták. Ez a termék is nagyon sok évvel Kelet Európa előtt áll. Szerintem nagyon jó termék!! Ezzel valójában az üvegszálas hézagerősítő szalag és a papírszalag is kiváltható. Itt minőséget és munkaidőt lehet megtakarítani. Ez van! 

MEDIUM bandázs szalag – vastagsága – 0,49 mm, szélessége – 57,00 mm, hosszúsága – 10, 20, 30 fm – es tekercsekben.

Felhasználás: A gipszkarton elemek illesztéseinek, belső éleinek megerősítésére, a korábban használt öntapadós üvegtextil, vagy papír szalagok kiváltására szolgál. Ideális a gipszkarton elemek illesztéseinek megerősítésére, az élek, síkok kialakítására. Szerkezeténél fogva erősebb, alkalmas az átlagosnál nagyobb hézagok kitöltésére is. A MEDIUM szalag nedves környezetben is megőrzi tulajdonságait, ezáltal ideális nedves helyeken mint pl. a fürdőszobákban vagy a konyhákban is.

StraitFlex medium hézagerősítő bandázs szalag gipszkarton falakhoz. Kiszerelésük  10 – 20 – 30 méteres tekercsekben

típusvastagságszélességhosszúságBruttó ár/tekercs
TUFF-TAPE0.36 mm57 mm30 fm9820 Ft
MEDIUM0.49 mm57 mm30 fm13.400 Ft
ORIGINAL0.53 mm61 mm30 fm16.210 Ft
MID-FLEX 2501 mm64 mm30 fm17.300 Ft
MID-FLEX 3001 mm76 mm30 fm18.780 Ft
ARCH-FLEX0.9 mm87 mm15 fm15.100 Ft
L-Bead lábazati élvédő6 cm x 1,25 cm-es hajtás7,25 mm30. 5 fm16.544 Ft
 

További szárazépítészeti és szigetelőanyag termékeink.

Gipszkarton, szigetelőanyag, kazettás álmennyezet termékek Budapesten a  11. 9. és 4. kerületben.

Vidéki telephelyeink: Győr, Szeged, Pécs,Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza és Kecskemét.

Siniat, Knauf, Rigips gipszkarton rendzerek, Rockwool kőzetgyapot hangszigetelések és hőszigetelések, Knauf és Ursa üveggyapot hőszigetelések, Austrotherm, Baumit, Kingston, Graytherm polisztirol szigetelőanyagok most azonnal! További népszerű termékek: reviziós ajtó, tűzgátló ajtók, polisztirol gyöngy, ytong téglák, cement, glettek, gipszek, gipszkarton csavarok, folyékony és tekercses GV35  és GV45 kátránylemezes vízszigetelők. 

Hőszigetelő és hangszigetelő szigetelőanyag árak ITT   Gipszkarton árak ITT  – Kazettás álmennyezet árakat ITT