TUFF-TAPE bandázs szalag gipszkarton falakhoz

TUFF-TAPE bandázs szalag gipszkarton falakhoz.  

Ez a bandázs szalag csak csak a péceli irodánkban vehető át vagy DPD futárral a házhoz szállíttatjuk. Aktuális készletről kérem érdeklődjenek telefonon. 06-30-958-2915  

StraitFlex TUFF-TAPE bandázs szalag gipszkarton falakhoz. Ez a szalag 0,36 mm vastag. A hazai szalagoknál sokkal erősebb bandázs szalag. Le lehet cserélni a hazai üvegszálas hézagerősítő szalagot vagy a Fiba hálót. A hazai bandázsoló szalagoknál vagy alumínium élvédőknél drágább de jóval erősebb. Szélesebbek is ami jó és szakmailag indokolt. Egy él vagy sarok esetében nem mindegy, hogy hány cm-t fedünk át a sarkoknál, éleknél.

A StraitFlex papír-üvegszál kompozit élvédő bitang erős bandázs szalag gipszkartonozáshoz. Külső élek, belső sarkok, boltívek bandázs szalagja gipszkarton falakhoz. 0,36 – 0,49 – 0,53 – 0,9 – 1 mm vastagságban. Tetőterekbe térdfal és gipszkarton mennyezet bandázsolásához kihagyhatatlan. Kiszerelésük  10 – 20 – 30 méteres tekercsekben. Soha nem fog kirepedni, amíg eddig mindig kirepedt!!! 

TUFF-TAPE bandázs szalag gipszkarton falakhoz
TUFF-TAPE bandázs szalag gipszkarton falakhoz

bandázs szalag gipszkarton falakhoz - TUFF-TAPE
bandázs szalag gipszkarton falakhoz – TUFF-TAPE

TUFF-TAPE bandázs szalag gipszkarton falakhoz

Megpróbálom leírni StraitFlex bandázs szalagokat és a tapintás utáni érzetet, tapasztalatot. Ez egy bitang erős papírszalag amit üvegszállal erősítettek. 3 féle vastagságban kapható. A bandázs szalag belső oldalán az üvegszálak kitapinthatóak érezhetőek mint egy polip. Ezek “kapaszkodnak” a glettbe/falba. A szalag másik előnye lehet, hogy két széle gyárilag perforált, lukacsos. Ez azért lehet, hogy kevesebb glett anyagot vegyen fel. Ami még fontos lehet, hogy a szalag közepén végigfut egy gyári “perforáció/törés ami segít a belső sarkok/külső élek illesztéséhez.  Én azt látom, hogy ami nálunk két anyagból kapható azt itt egyben összerakták. Ez a termék is nagyon sok évvel Kelet Európa előtt áll. Szerintem nagyon jó termék!! Ezzel valójában az üvegszálas hézagerősítő szalag és a papírszalag is kiváltható. Itt minőséget és munkaidőt lehet megtakarítani. Ez van! 

A StraitFlex bandázs szalagok simán kiválthatják a hazai bandázs szalagokat. Lukacsos szerkezetű a papírja és a belső oldalán szőrős – üvegszálas így optimálisan kapaszkodik a sarkokhoz, élekhez, a gipszkarton összeeresztésekhez. A közepén kikönnyített így nagyon könnyű a sarkokba élekbe beilleszteni. Erős papírból készülnek, jobban számíthatnak rájuk kirepedés ellen. A hazai üvegszövet szalagok már nem mindig tudják követni a megnövekedett teljesítményeket és minőséget. A StraitFlex szalagokra számíthatnak. Minden bandázs szalag készleten van, azonnal átvehető péceli irodánkban vagy postai úton 1-2 napon belül megküldjük a munka/projekt helyszínére.  

A TUFF-TAPE bandázs szalag csak a péceli irodánkban vehető át vagy DPD futárral küldjük. Aktuális készletről kérem érdeklődjenek telefonon. 06-30-958-2915 

 

StraitFlex  erős bandázs szalagok gipszkartonozáshoz – árak

típusvastagságszélességhosszúságBruttó ár/tekercs
TUFF-TAPE0.36 mm57 mm10 fm3600 Ft
TUFF-TAPE0.36 mm57 mm20 fm5600 Ft
TUFF-TAPE0.36 mm57 mm30 fm8100 Ft
MEDIUM0.49 mm57 mm10 fm4380 Ft
MEDIUM0.49 mm57 mm20 fm7950 Ft
MEDIUM0.49 mm57 mm30 fm11.100 Ft
ORIGINAL0.53 mm61 mm10 fm4710 Ft
ORIGINAL0.53 mm61 mm20 fm8940 Ft
ORIGINAL0.53 mm61 mm30 fm12.485 Ft
MID-FLEX 2501 mm64 mm30 fm13.340 Ft
MID-FLEX 3001 mm76 mm30 fm14.560 Ft
ARCH-FLEX0.9 mm87 mm15 fm10.230 Ft
 

Bandázs szalag gipszkarton falakhoz  – StraitFlex TUFF-TAPE bandázs szalagok Magyarországon. 

Ahová a hazai gipszkartonosok, festők menekültek ott ezeket a szalagokat használják. Igen. Más árak vannak, de más a minőség is! Ez a bandázs szalag család igen erős anyagból készül. Ezeknek a bandázs szalagoknak az ára 10-30 %-al magasabb de a minőségük ennyivel erősebb is!! A z üvegszálas hézagerősítő szalagot, fiba hálót simán agyon verik minőségben. Aki tutira akar menni annak ezt a szalagot ajánljuk. Természetesen ajánljuk az üvegszál erősítésű gletteket vagy a kész gletteket.  

StraitFlex TUFF-TAPE (SÍKOK ÉS BELSŐ ÉLEK) bandázs szalag gipszkartonozáshoz – 0,36 mm vastagság

TUFF-TAPE bandázs szalag üvegszál erősítéssel. ( vastagság – 0,36 mm, szélesség – 57,00 mm, hosszúság – 10 m, 20 m, 30 m ).  Felhasználása: A gipszkarton táblák illesztéseinek, belső éleinek megerősítésére, a korábban használt öntapadós üvegtextil, vagy papír szalagok kiváltására szolgál. Ideális a gipszkarton elemek derékszögtől eltérő illesztéseinek megerősítésére, például a tetőterekben. Kiváló az oldalfalak, mennyezet repedéseinek javítására, ahol az üvegszövet, vagy a papír szalag nem elég erős.

A TUFF-TAPE bandázs szalag gipszkarton falakhoz, nedves környezetben is alkalmazhatók, így ideális fürdőszobákban vagy a konyhákban egyaránt.

 

További szárazépítészeti és szigetelőanyag termékeink.

Gipszkarton, szigetelőanyag, kazettás álmennyezet termékek Budapesten a  9. és 4. kerületben.

Vidéki telephelyeink: Győr, Szeged, Pécs,Székesfehérvár, Kecskemét, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza.

Siniat, Knauf, Rigips gipszkarton rendzerek, Rockwool kőzetgyapot hangszigetelések és hőszigetelések, Knauf és Ursa üveggyapot hőszigetelések, Austrotherm, Baumit, Kingston, Graytherm polisztirol szigetelőanyagok most azonnal! További népszerű termékek: reviziós ajtó, tűzgátló ajtók, polisztirol gyöngy, ytong téglák, cement, glettek, gipszek, gipszkarton csavarok, folyékony és tekercses GV35  és GV45 kátránylemezes vízszigetelők. 

Hőszigetelő és hangszigetelő szigetelőanyag árak ITT   Gipszkarton árak ITT  – Kazettás álmennyezet árakat ITT