TUFF-TAPE bandázs szalag gipszkarton falakhoz

TUFF-TAPE bandázs szalag gipszkarton falakhoz.  

Ez a bandázs szalag csak a péceli szerszám áruházunkban vehető át vagy GLS futárral a házhoz szállíttatjuk. Aktuális készletről kérem érdeklődjenek telefonon. 06-30-958-2915  

Kérem nézzenek be a PROWALLZ szerszám áruházba. KATT IDE!

StraitFlex TUFF-TAPE bandázs szalag gipszkarton falakhoz. Ez a szalag 0,36 mm vastag és 57 mm széles! A hazai szalagoknál sokkal erősebb, szélesebb bandázs szalag.

Le lehet cserélni a hazai üvegszálas hézagerősítő szalagot vagy az öntapadós Fiba hálót. A hazai bandázsoló szalagoknál vagy alumínium élvédőknél drágább de jóval erősebb. Szélesebbek is ami jó és szakmailag indokolt. Egy él vagy sarok esetében nem mindegy, hogy hány cm-t fedünk át a sarkoknál, éleknél.

A StraitFlex papír-üvegszál kompozit élvédő bitang erős bandázs szalag gipszkartonozáshoz. Gipszkarton lap találkozások, külső élek, belső sarkok bandázs szalagja, élvédője. Mérete: 0,36 mm vastagság. Tetőterekbe térdfal és gipszkarton mennyezet bandázsolásához kihagyhatatlan. Kiszerelésük  10 – 20 – 30 méteres tekercsekben. Soha nem fog kirepedni, amíg eddig mindig kirepedt!!! TUFF-TAPE bandázs szalag gipszkarton falakhoz

TUFF-TAPE bandázs szalag gipszkarton falakhoz
TUFF-TAPE bandázs szalag gipszkarton falakhoz

Megpróbálom leírni StraitFlex bandázs szalagokat és a tapintás utáni érzetet, tapasztalatot. Ez egy bitang erős papírszalag amit üvegszállal erősítettek. 3 féle vastagságban kapható. A bandázs szalag belső oldalán az üvegszálak kitapinthatóak érezhetőek mint egy polip. Ezek “kapaszkodnak” a glettbe/falba. A szalag másik előnye lehet, hogy két széle gyárilag perforált, lukacsos.

Ez azért lehet, hogy kevesebb glett anyagot vegyen fel. Ami még fontos lehet, hogy a szalag közepén végigfut egy gyári “perforáció/törés ami segít a belső sarkok/külső élek illesztéséhez.  Én azt látom, hogy ami nálunk két anyagból kapható azt itt egyben összerakták. Ez a termék is nagyon sok évvel Kelet Európa előtt áll. Szerintem nagyon jó termék!! Ezzel valójában az üvegszálas hézagerősítő szalag és a papírszalag is kiváltható. Itt minőséget és munkaidőt lehet megtakarítani. Ez van! 

A StraitFlex bandázs szalagok simán kiválthatják a hazai bandázs szalagokat. Lukacsos szerkezetű a papírja és a belső oldalán szőrős – üvegszálas így optimálisan kapaszkodik a sarkokhoz, élekhez, a gipszkarton összeeresztésekhez. A közepén kikönnyített így nagyon könnyű a sarkokba élekbe beilleszteni. Erős papírból készülnek, jobban számíthatnak rájuk kirepedés ellen.

A hazai üvegszövet szalagok már nem mindig tudják követni a megnövekedett teljesítményeket és minőséget. A StraitFlex szalagokra számíthatnak. Minden bandázs szalag készleten van, azonnal átvehető péceli irodánkban vagy postai úton 1-2 napon belül megküldjük a munka/projekt helyszínére.  

 

StraitFlex erős bandázs szalagok gipszkartonozáshoz – árak

típusvastagságszélességhosszúságBruttó ár/tekercs
TUFF-TAPE0.36 mm57 mm30 fm9820 Ft
MEDIUM0.49 mm57 mm30 fm13.400 Ft
ORIGINAL0.53 mm61 mm30 fm16.210 Ft
MID-FLEX 2501 mm64 mm30 fm17.300 Ft
MID-FLEX 3001 mm76 mm30 fm18.780 Ft
ARCH-FLEX0.9 mm87 mm15 fm15.100 Ft
L-Bead lábazati élvédő6 cm x 1,25 cm-es hajtás7,25 mm30. 5 fm16.544 Ft
 

Bandázs szalag gipszkarton falakhoz  – StraitFlex TUFF-TAPE bandázs szalagok Magyarországon. 

Ahová a hazai gipszkartonosok, festők menekültek ott ezeket a szalagokat használják. Igen. Más árak vannak, de más a minőség is! Ez a bandázs szalag család igen erős anyagból készül. Ezeknek a bandázs szalagoknak az ára 10-30 %-al magasabb de a minőségük ennyivel erősebb is!! A z üvegszálas hézagerősítő szalagot, fiba hálót simán agyon verik minőségben.

Aki tutira akar menni annak ezt a szalagot ajánljuk. Természetesen ajánljuk az üvegszál erősítésű gletteket vagy a kész gletteket.  

StraitFlex TUFF-TAPE (SÍKOK ÉS BELSŐ ÉLEK) bandázs szalag gipszkartonozáshoz – 0,36 mm vastagság

TUFF-TAPE bandázs szalag üvegszál erősítéssel. ( vastagság – 0,36 mm, szélesség – 57,00 mm, hosszúság – 10 m, 20 m, 30 m ).

Felhasználása: A gipszkarton táblák illesztéseinek, belső éleinek megerősítésére, a korábban használt öntapadós üvegtextil, vagy papír szalagok kiváltására szolgál. Ideális a gipszkarton elemek derékszögtől eltérő illesztéseinek megerősítésére, például a tetőterekben. Kiváló az oldalfalak, mennyezet repedéseinek javítására, ahol az üvegszövet, vagy a papír szalag nem elég erős.

A TUFF-TAPE bandázs szalag gipszkarton falakhoz, nedves környezetben is alkalmazhatók, így ideális fürdőszobákban vagy a konyhákban egyaránt.