Ytong árak Budapesten

Ytong árak Budapesten. Minden telephelyünkön készleten vannak az ytong téglák 

Ytong árak Budapesten
Ytong árak Budapesten

Az Ytong előfalazó és válaszfalelem belső válaszfalak készítésére, míg az előfalazó lapok zuhanytárcák beépítésére, fürdőkádak, belsőépítészeti takarások, polcok, pultok kialakításra alkalmas.

Ytong tégla méretek.

Ytong NF+GT falazóelem – 600 x 200 x 200 mm, 250 mm, 300 mm, 375 mm 

Ytong falazóelem – 600 x 200 x 200, 250, 300, 375, 

Ytong NF+GT falazóelem – 600 x 200 x 300 mm, 375

Ytong falazóelem – 600 x 200 x 300 mm

Valós készlettel rendelkező ytong, ytong ragasztó, csemperagasztó, gipszkarton, kazettás álmennyezet, szigetelőanyag és reviziós ajtó szakáruház vagyunk. Ytong téglák, gipszkartonok, gipszkarton profilok, kiegészítők, kőzetgyapot vagy üveggyapot szigetelőanyag árakról és aktuális készletről érdeklődjön telefonon. 

Armstrong, Knauf AMF álmennyezet rendszerek.Rockwool kőzetgyapot, Ursa és Knauf üveggyapot hangszigetelő és hőszigetelő anyagok Budapesten és vidéki telephelyeinken. 

Szigetelőanyag árak ITT –  Gipszkarton profil árak ITT –  Kazettás álmennyezet árak ITT 

Központi raktárcímtelefonszámemail cím
1163 BudapestNagyicce sor 4 +36 30 297 1733info@profiszigeteles.com
 

Ytong árak Budapesten
Ytong árak Budapesten
Az Ytong tégla egy klasszikus falazóelem, mely garantálja háza, lakása egészséges lakóklímáját, és gazdaságos üzemeltetését! 

Belső, nem teherhordó térelválasztó falak építésére használják. Készül sima és nútféderes kialakítással. 

A millió, apró pórusnak köszönhetően pórusbetonnak is nevezik az YTONG-ot. A pórusbeton klímaszabályzó tulajdonsága otthonának egészséges, kellemes belső klímát biztosít. 

Ytong falazóhabarcs felhasználása.

YTONG hőszigetelő falazóhabarcs 5 mm vastagságban, ill. YTONG vékonyágyazatú falazóhabarcs 2-3 mm vastagságban ajánlott. 

Pórusbeton ( Ytong ) téglák

Kitűnő szerkezeti rendszer hozható létre az Ytong téglák alkalmazásával. Az Ytong tégla könnyen és gyorsan vágható és megmunkálható, ami lehetővé teszi az építési idő lerövidítését. Épületek homlokzati és belső teherhordó valamint térelhatároló falazatát a nagyméretű és méretpontos elemekkel rendkívül gyorsan és gazdaságosan elkészíthetjük. Az Ytong falazóelemek nútféderes és megfogóhornyos kialakítása egyedülálló építéstechnikai előnyöket biztosít a felhasználók számára. 

Felhasználási területek: Belső térelválasztó falak építésére használják. Készül sima és nútféderes kialakítással. 

Az Ytong válaszfal téglák belső nem teherhordó térelhatároló és válaszfalak építésére alkalmazható. Az Ytong válaszfalaknál, akárcsak az egyéb, kis vagy középelemes válaszfalak esetében is, minden második vízszintes fugába egy szál 2-2,5 mm-es megfeszített lágyvas huzalt kell vezetni.

A válaszfalak falazását a főfalakéval azonos módon kell végezni. A válaszfalak az Ytong főfalakhoz csatlakozhatnak csorbázattal, falhoronnyal vagy tompa ütközéssel. Egyéb anyagú falazatokhoz az Ytong válaszfalat falhoronnyal vagy tompa ütközéssel csatlakoztassuk, A tompa ütköztetés történhet két soronkénti befúrt betonacél pálca alkalmazásával, illetve perforált horganyzott acélszalag lerögzítésével.

A válaszfalak a födémhez – kis lehajlású födém esetén – csatlakozhatnak hagyományos habarcsékeléssel, nagyobb fesztávú és lehajlású födémek esetén rugalmas egy komponensű PUR habbal, illetve a mozgásokat lehetővé tevő vezetőléc vagy U profil és üveg- vagy ásványgyapot együttes alkalmazásával.

A válaszfalazást lehetőleg a legfelső szinttől lefelé, valamint mezőközépről a szélek felé haladva készítsük, mivel a válaszfalak így kapják a lehető legkisebb terheket. A födémek lehajlásából származó igénybevételeket csökkenti a válaszfalak kezdő sora alatt beépített vékony műanyag fólia vagy bitumenes csupasz lemez ún. csúsztató réteg.

Az ytong tégla előnyei.

 • Kiválóan alkalmas válaszfalazáshoz, új építésnél és felújításoknál is
 • Masszív válaszfalak építhetők (a legmagasabb, T1-es teherbírási osztályba tartozik)
 • Jó hangszigetelő és jó tűzálló (10 cm-es fal esetén már Th=1,5 óra)
 • Könnyen munkálható, gyorsan építhető
 • Vékonyabb felületképzésre ad lehetőséget 

Ytong árak Budapesten
Ytong áthidalók Budapesten
Előregyártott, vasalt áthidaló családi és társasházak, iroda-, ipari-, és közösségi épületek teherhordó, nem teherhordó és vázkitöltő falaiban nyílás áthidaláshoz 0,90 m – 2,5 m nyílásközig, mely a nyomott öv felfalazása után nyeri el teherbírását. 

 • könnyen elhelyezhető
 • könnyen megmunkálható,gyorsan építhető
 • egyszerűen átvakolható, glettelhető a teljes felületen
  150 cm-es nyílásméretig teherhordó falakban is alkalmazható
Ytong árak Budapesten – Ytong tégla előfalazóelemek és áthidalók. 

TípusMérete cm-benBruttó ár/db
Ytong előfalazó elem60 x 20 x 5Érdeklődjön telefonon
Ytong előfalazó elem60 x 20 x 7,5Érdeklődjön telefonon
Ytong válaszfalazó elem60 x 20 x 10Érdeklődjön telefonon
Ytong falazó elem60 x 20 x 20Érdeklődjön telefonon
Ytong falazó elem60 x 20 x 30Érdeklődjön telefonon
Ytong ragasztó25 kg/zsákÉrdeklődjön telefonon
 

Ytong téglával való építés további előnyei. Szakmai leírásokat, Ytong tégla mérteket ITT talál. 

 • Tűzvédelem: Az Ytong tisztán ásványi eredetű építő anyag, ezért nem éghető, az épületszerkezetekre vonatkozó legszigorúbb követelményeknek is megfelel.
 • Nyomószilárdság: A különféle faltípusokra jellemző tartószerkezeti elvárásoknak megfelelően több szilárdsági osztályú falazó elemek állnak rendelkezésre, mely optimális megoldást biztosít az épület létrehozásához.
 • Fajlagos építési költség: A nagyméretű és méretpontos elemek rendkívül gyors ég gazdaságos falazást tesznek lehetővé.
 • Súly, önsúly: Meglévő épületek átalakításakor az Ytong elemek kevésbé terhelik meg az eredeti tartószerkezetet.
 • Időjárásállóság: Az Ytong falazó elem ásványi szerkezete biztosítja az építkezés időtartama alatt is a kellő időjárás állóságot.
 • Környezetbarát: Az Ytong falazóelemek megfelelnek a vonatkozó minőségtanúsító feltételrendszernek (a gyártás és felhasználás során is minimális a környezet terhelése), ezáltal viselhetik a magyar “Környezetbarát Termék” védjegyet.
 • Minőség: Az Ytong termékek minőségét a folyamatos és szigorú minőség-ellenőrzés szavatolja.