ORIGINAL bandázs szalag

ORIGINAL bandázs szalag gipszkarton falakhoz – nagyon erős hézagerősítő szalag!!

Gipszkarton falak külső és belső éleinek tökéletes bandázs szalagja! Nagyon kedvelik ezt a szalagot a belső építész cégek mert bízhatnak benne. Nem reped ki. Egy dologra kell csak odafigyelni, hogy a glettanyag az üvegszál erősítésű legyen. Így lesz teljesen homogén a szalag a glettel és a fallal.   

Ez a bandázs szalag csak csak a péceli irodánkban vehető át vagy DPD futárral a projekt helyszínére szállíttatjuk. Aktuális készletről kérem érdeklődjenek telefonon. 06-30-958-2915 

Megpróbálom leírni a StraitFlex original bandázs szalagot és a tapintás utáni érzetet, tapasztalatot. Ez egy bitang erős kompozit/üvegszálas szalag. 3 féle!! vastagságban kapható. A bandázs szalag belső oldalán az üvegszálak kitapinthatóak érezhetőek mint egy polip. Ezek “kapaszkodnak” a glettbe/falba. A szalag másik előnye lehet, hogy két széle gyárilag perforált, lukacsos. Ez azért lehet, hogy kevesebb glett anyagot vegyen fel. Ami még fontos lehet, hogy a szalag közepén végigfut egy gyári “perforáció/törés ami segít a belső sarkok/külső élek illesztéséhez.  Én azt látom, hogy ami nálunk két anyagból kapható azt itt egyben összerakták. Ez a termék is nagyon sok évvel Kelet Európa előtt áll. Szerintem nagyon jó termék!! Ezzel valójában az üvegszálas hézagerősítő szalag és a papírszalag is kiváltható. Itt minőséget és munkaidőt lehet megtakarítani. Ez van! 

ORIGINAL bandázs szalag gipszkarton falakhoz
ORIGINAL bandázs szalag gipszkarton falakhoz

ORIGINAL bandázs szalag gipszkarton falakhoz
ORIGINAL bandázs szalag gipszkarton falakhoz

ORIGINAL bandázs szalag

Nagyon erős, vastag bandázs szalag! vastagság – 0,53 mm, szélesség – 61,00 mm, hosszúság – 10 m, 20 m, 30 m

Felhasználás: Az ORIGINAL szalag ideális a gipszkarton elemek derékszögtől eltérő külső és belső éleinek kialakításához pl. padlásokon vagy tetőtérben. Ideális a a gipszkarton elemek illesztéseinek megerősítésére a  külső és belső élek kialakítására. Erős szerkezetű, alkalmas az átlagosnál nagyobb hézagok kitöltésére is. A szalag használatával akár 50 % -os glettanyag megtakarítás érhető el. Az ORIGINAL bandázs szalag nedves környezetben is, mint pl. fürdőszoba, konyha stb. is használható. 

A StraitFlex ORIGINAL bandázs szalag kiválthatja a hazai szalagokat. Lukacsos szerkezetű a papírja és a belső oldalán szőrős – kompozit/üvegszálas így optimálisan kapaszkodik a sarkokhoz, élekhez, a gipszkarton összeeresztésekhez. Nagyon erőse anyagból vannak, jobban számíthatnak rájuk kirepedés ellen. A hazai üvegszálas hézagerősítő szalag vékony és hamar kireped.  Már nem mindig tudják követni a megnövekedett teljesítményeket és minőséget. A StraitFlex Original szalagokra számíthatnak. 

Minden bandázs szalag készleten van, azonnal átvehető péceli irodánkban vagy postai úton 1-2 napon belül megküldjük a munka/projekt helyszínére. A bandázs szalagok aktuális készletéről, egyedi árakról érdeklődjenek. 06-30-958-2915

ORIGINAL bandázs szalag gipszkarton falakhoz. Hosszúság – 10 fm, 20 fm, 30 fm 

típusvastagságszélességhosszúságBruttó ár/tekercs
TUFF-TAPE0.36 mm57 mm30 fm9820 Ft
MEDIUM0.49 mm57 mm30 fm13.400 Ft
ORIGINAL0.53 mm61 mm30 fm16.210 Ft
MID-FLEX 2501 mm64 mm30 fm17.300 Ft
MID-FLEX 3001 mm76 mm30 fm18.780 Ft
ARCH-FLEX0.9 mm87 mm15 fm15.100 Ft
L-Bead lábazati élvédő6 cm x 1,25 cm-es hajtás7,25 mm30. 5 fm16.544 Ft
 

Gipszkarton, szigetelőanyag, kazettás álmennyezet termékek Budapesten a  11. 9. és 4. kerületben. Vidéki telephelyeink: Győr, Szeged, Pécs,Székesfehérvár, Miskolc, Keszthely, Nyíregyháza.

Siniat, Knauf, Rigips gipszkarton rendszerek, Rockwool kőzetgyapot hangszigetelések és hőszigetelések, Knauf és Ursa üveggyapot hőszigetelések, Austrotherm, Baumit, Kingston, Graytherm polisztirol szigetelőanyagok most azonnal! További népszerű termékek: reviziós ajtó, tűzgátló ajtók, polisztirol gyöngy, ytong téglák, cement, glettek, gipszek, gipszkarton csavarok, folyékony és tekercses GV35  és GV45 kátránylemezes vízszigetelők. 

Hőszigetelő és hangszigetelő szigetelőanyag árak ITT   Gipszkarton árak ITT  – Kazettás álmennyezet árakat ITT